| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | ||
paint_
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: pozdrav, zamolbaObjavljeno: 16.Svibanj/May.2011 u 14:17 |
|
|
pozdrav, prijavio sam se na forum jer me zanima film, a skidam puno vaših titlova pa
![]() i imam odmah jedno pitanje, mislim postavio sam ga već u zamolbama za prijevode za serije ali nitko ne odgovara, zaniuma hoće li netko nastavit prevodit seriju outsourced, već ima 21. i 22. epizoda koja nema prijevoda, a serija je doslovno remek-djelo i volio bi da netko nastavi s prijevodom jer obožavam seriju , a i sigurno ima još nekih. verzija serije je hdtvxvid-lol tako mislim da je, hvala!Ažurirao paint_ - 16.Svibanj/May.2011 u 14:19 |
||
![]() |
||
Lucky10
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2011 u 14:24 |
|
od mene samo
|
||
![]() |
||
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2011 u 14:31 |
|
Mogao bih ja, ti prati kada ce biti, ali najverovatnije sledece nedelje...
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2011 u 14:32 |
|
Dobro nam došao. Ako si ljubitelj filma baci pogled na podforume u okviru Filmovi i serije
Ako si pročitao Pravila ponašanja na forumu ili Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! znaš da je svaki prevod urađen besplatno. Samim tim nemamo pravo ni od koga da tražimo niti da insistiramo da nam (se) nešto prevede. Svoju potrebu si izrazio, sad samo možeš da pratiš Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis i čekaš, a ako znaš strani jezik možeš da pokušaš i sam da prevedeš ![]() Još jednom i dok čekaš, pogledaj šta sve ima na forumu, možda ti se svidi pa zaboraviš šta si ono hteo na početku ![]() Ažurirao bojanadj - 16.Svibanj/May.2011 u 14:33 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
paint_
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2011 u 14:40 |
|
|
bojana, budem pogledo forum, hvala na dobrodošlici
goran ako bi mogao prevesti seriju bilo bi super |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |