Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dropbox
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dropbox

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dropbox
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 18:18
Ne znam jeste li čuli za ovaj program/server, ali htio bih vas nešto zamoliti. Tko hoće neka slijedi ovaj link:
http://db.tt/eh5LnGK
napravi account i skine i instalira dropbox program i oboje ćemo dobiti 250 MB prostora više. 2GB vam je početno koje je besplatno. Za više morate platiti.
Ali dobra stvar kod ovog programa je što imate folder na kompu u koji stavljate što hoćete (slike, dokumente, što god) i on ih automatski sinkornizira na server vaš. Tako ako ih obrišete, imate ih na serveru. Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
NekiBaja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NekiBaja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 18:33

Sve je to super i korisno,medjutim sav taj "hype" oko cloud hostinga je obican marketinski trik..

Da ne pocinjem oko sigurnosti podataka,evo sta se desilo amazonu i njihovom "oblaku"

http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=14417&Itemid=5

jes' da je off-topic,al sta cu..

“There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.”
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 19:28
-.-'
Nemoj stavljat podatke koje želiš sačuvati od očiju drugih... Mislim ono... Ide preko https-a i nemam nekakvih super tajnih dokumenata koji bi mogli isplivati na površinu...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2011 u 19:31
Uostalom, nisma rekao da moraju koristiti, samo trebaju instalirati da dobijem MB besplatnih. LOLLOL

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2011 u 01:14
Da, da, odlicno funkcionise za prenos vecih fajlova. Povrsno ko torrent, ali prakticno ko Shared Files na LAN, samo s ogranicenjem za velicinu fajlova.
Ja sam ga vise puta koristio za prenos fajlova i stabilno radi.

Ažurirao prijatel-MKD - 03.Svibanj/May.2011 u 01:15
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.