| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vokzal dlya dvoikh (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vokzal dlya dvoikh (1983)Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2011 u 12:43 |
Vokzal dlya dvoikh aka A Railway Station for Two (1983)Žanr: Ljubavni Režija: Eldar Ryazanov Scenario: Emil Braginskiy, Eldar Ryazanov Jezik: Ruski Uloge: Lyudmila Gurchenko, Oleg Basilashvili, Nikita Mikhalkov Trajanje: 141 min Platon Ryabinin, pijanista, putuje vozom u udaljeni grad Griboedov kako bi posetio oca. On silazi sa voza tokom 20-ominutne pauze na Zastupinskoj železničkoj stanici. Upoznaje Veru, konobaricu, nakon što odbije da plati za odvratan odbrok i propušta svoj voz zbog policijske istrage incidenta. Njegov pasoš nakon toga slučajno uzima Andrei, Verin verenik, a njegov novac ukraden dok čeka sledeći voz. Vera zatim saznaje da Platon treba da bude osuđen i poslat u zatvor na Dalekom istoku zbog saobraćajne nezgode za koju nije kriv. Tokom tih par dana koje Platon mora da provede u Zastupinsku, Vera i on će početi da gaje osećanja jedno prema drugom... IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0084873/ Prevod radi Bardem |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2011 u 00:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |