Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WWE Raw / Smackdown (@OBN)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WWE Raw / Smackdown (@OBN)

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WWE Raw / Smackdown (@OBN)
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2011 u 23:05

http://www.obn.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=459&Itemid=67

zna li itko, tko prati obn kanal, je li ovo ukinuto, ili šta?
sad samo prikazuju radnim danima snimke, koje su emitirali prije godinu dana. ove nove, koje su po zadnjem išle subotom, nema ih nigdje. sad po cijeli dan nekakve turske serije

zna li iko išta o ovome?

Ažurirao LEMONZOO - 24.Ožujak/Mar.2011 u 23:06
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 01:02
Uf ako gledas wwe nikako nemoj na exyu tv, vec skidaj sa neta kao covek gledas. Raw i Smackdown su dosta skraceni 50tak min max umesto 1h i oko 30takmin, plus dosta kasne. I ne prenose mesecne PPV  DeadDeadDead
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 13:53
znam, mislim da prenose samo Monday Night Raw, i Friday night Smackdown, ali to mi je jedina opcija, jer živim zabačeno da čak nemamo ni neta u selu.

Da mogu skidao bih sve to, Raw , Smackdown, NXT, Vintage Collection, Superstars, i šta ja znam još...
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2011 u 23:04
Stalno sam pratio na OBN Americko rvanje jer su par nedelju unapred isli od TV Prve(bivsi TV Fox) ali posto sad u to vreme pustaju Reprizu Borbu bendova poceo sam da pratim na Eurosportu ponedeljkom,utorkom i mislim petkomu 21.15h
Cekam da Undertaker napravi comeback
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2011 u 20:41
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Stalno sam pratio na OBN Americko rvanje jer su par nedelju unapred isli od TV Prve(bivsi TV Fox) ali posto sad u to vreme pustaju Reprizu Borbu bendova poceo sam da pratim na Eurosportu ponedeljkom,utorkom i mislim petkomu 21.15h

zadnje što sam upratio, njega je brat pokopao pod zemlju, možda se iskopa nekako.

sad papci promjenili i prikazuju u 8  ujutro.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2011 u 19:52
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

zadnje što sam upratio, njega je brat pokopao pod zemlju, možda se iskopa nekako.

sad papci promjenili i prikazuju u 8  ujutro.

Da u 8 ujutru,pa kako to da gledam...nikako,a da Kane je Undertakera pokopao zemlju i sad cekamo da vaskrsne
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2011 u 20:54
ja najviše ronim suze, jer ne mogu pratiti Alberta del Ria, on mi je sad postao omiljen, uz R. Orthona
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2011 u 12:49
Evo prosla je i WM27 , skidam posle gotovo 3 god. pauze od pracenja wrestlinga Cry
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 09:58
sorry, tek sam sad vidio odgovor.

izgleda da je se undertaker iskopao nekako :)

čitao sam na netu da je pobijedio Triple H-a

Ažurirao LEMONZOO - 15.Travanj/Apr.2011 u 16:01
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 13:17
Da, nije bio los mec, inace WM27 prosek ocekivao sam bolje meceve. Mec izmedju HHH i Takera moze se nazvati finisher mec LOL (2345324 pedigrea cak je i HHH uradio Tombstone Takeru ali tesko je dobiti mrtvog coveka zar ne LOL). HHH je imao odlican entrance! 

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 16:02
Originalno postovano od strane Babusnica Babusnica piše:

HHH je imao odlican entrance! 

pogledat ću taj video kad stignem. njegov partner s.michaels je imao najjače ulaz tamo devedesetih, kad je doletio
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 16:28
HBK je legenda, kakve meceve je on imao uf... Clap
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 23:09
A,daj me nemojte ložiti da pratite ovo. Je li to istina ili se šegačite?
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 23:49
Naravno da pratimo. I To ne samo WWE vec i TNA ,WCW ,CZW , ROH , ECW Original...

Dobri stari ECW original

CZW

Ažurirao Babusnica - 16.Travanj/Apr.2011 u 00:42
Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2011 u 12:59
ma ovo su sve glumci,nema tu ni b od borbe

Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2011 u 13:25
koliko puta sam cuo ovo LOL
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2011 u 18:36
Pa naravno da je gluma,to sam znao i sa 10 godina kad sam i tad pratio Undertakera,i to cak kod mnogih odlicna gluma,recimo The Miz je mnogo bolji glumac nego sto je rvac.Sve ovo je jos jedna zabava to jest putujuci cirkus,pa pre neku godinu u Beogradskoj Areni bilo je krcato za Americko rvanje
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2011 u 18:41
A gledajte ovog ludaka,Sin Cara

Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2011 u 19:16
Odlican je, volim high flyere luchadore LOL mada mi WWE sve losiji i losiji poslednjih godina . Sada je otisao i Edge u penziju Cry a on je imao odlicne meceve , pogotovo TLC! Mnogo vise volim da gledam stari dobri WCW i cuvena nWo era, CZW ,ROH , ECW original , stari dobri WWE(WWF)....
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2011 u 19:29
ja sam nekad pratio to, kad je se oformio nwo.

onda mi je Kevin Nash bio najomiljeniji.

dobro vrijeme (hulk hogan, macho man, rowdi pipper, konnan, the giand (danas big show)

usput, može li se neko sjetiti imena onog hrvača koji je uvijek kažnjavao sa desnim backhandom (teniski žargon) po prsima. znam da je nosio duge hlaće, a gore nije ništa.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.