Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dilan Dog - ovako to izgleda na filmu...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dilan Dog - ovako to izgleda na filmu...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dilan Dog - ovako to izgleda na filmu...
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:13

Pogledajte trejler za film "Dylan Dog: Dead of night"

Film režisera Kevina Monroa zasnovan je na motivima strip serijala o privatnom detektivu paranormalnog, koji rešava zločine obučen u prepoznatljivu crvenu majicu, crnu jaknu i džins.

Glavnu ulogu igra Brendon Raut, zvezda filma "Povratak Supermena", a scenario potpisuju Džošua Openhajmer i Tomas Din Doneli ("Sahara").

Strip "Dilan Dog" Ticijana Sklavija i Anđela Stana prvi put je objavljen 1986. godine, i preveden je na 17 jezika. 

Pogledajte trejler. Crvene majice nema, ali tu su čudovišta...

(MONDO)

Ažurirao Babusnica - 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:13
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:16
Postoje već dva trejlera u temi novi filmovi i serije u 2009.2010.2011Wink
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:32
ops nisam video Embarrassed
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:51
bio je najavljen za prošlu godinu, treći mjesec, a tek sad izlazi.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 13:52
ima na 32 strani i na  zadnjoj 52 trailerLOLOba dva sam ja postavio pa zato znamLOL
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 14:14
Ovdje su ga popljuvali dobro
http://forum.titlovi.com/dead-of-night-2010_t30512.html

ko zna možda bude valjaoConfused
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 17:19
Mili bože, da l' su ovi ikada prelistali strip?!
Otprilike je onako kako sam predosećao.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 18:24
Uz svo dužno poštovanje prema ljubiteljima stripa i samog Dilan Doga, ali meni trejler obećava dobar film za zabavu - doza čudovišta, doza humora, doza super junaka, zabavni sporedni likovi... Naravno, trejler često laže LOL ali ne košta me da se nadam Wink

Ažurirao bojanadj - 08.Ožujak/Mar.2011 u 18:27
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 18:53
...u redu to, možda film bude skroz gledljiv, ali zašto su ga nazvali Dylan Dog? To nije popularan strip u Americi, pa ni u većem delu Evrope, da bi računali na siguran broj gledalaca.
Meni je dovoljan i Dellamorte Dellamore.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:15
E, to je ona klasična glupost "nikad mi nije dosta, hoću sve": tržište su ti tinejdžeri (odnosno film ti je akcija), ali tebi je malo pa hoćeš da ga proširiš ina populaciju od 25 do 40 (ubacićemo elemente stripa) i ne interesuje te što ćeš time više njih uvrediti nego zadovoljiti... Dušu za dolar, lega,dušu za dolar Wink

Znam da ćete mrzeti što ovo spominjem, ali moram. Twilight je bio film za žene (mislim, žena je napisala celu sagu ZA ŽENE) a onda oni počeli od knjige koja ima jedan ritam (romantika, ljubav...) da prave neki ljubavno/akcioni žanr u nadi da će privući i muškarce. Na kraju su dobili filmove koji nisu ni za žene ni za muškarce...Dead
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:23
Razumem principe kojima se vode producenti kad prave film.
Ne razumem zašto Dylan Dog, sad se ponavljam, to je marginalan strip, kvalitetan, ali popularan u Italiji i na Balkanu. Kao i Alan Ford npr. A to nije baš unosno tržište.

Ažurirao ghostwheel - 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:24
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:27
Čudni su putovi hollywodski... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:32
Originalno postovano od strane ghostwheel ghostwheel piše:

Razumem principe kojima se vode producenti kad prave film.
Ne razumem zašto Dylan Dog, sad se ponavljam, to je marginalan strip, kvalitetan, ali popularan u Italiji i na Balkanu. Kao i Alan Ford npr. A to nije baš unosno tržište.

Pa, u eri filmova sa čudovištima ('vakim i 'nakim) očigledno im je on prvi pao na pamet. Bleka i Zagora ne mogu - nije im politički korektan i nema čudovišta (sem samih ljudi) LOL

Uostalom, ako omanu na manje popularnom stripu neće im biti žao Wink

Ažurirao bojanadj - 08.Ožujak/Mar.2011 u 19:32

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 03:27
Ovo je sve samo ne Dilan Dog,osecam da ce mi upropastiti zivot i detinjstvo posto i dan danas cekam svaki prvi cetvrtak svakog meseca da kupim strip Dilana Doga na kioscima,one koje ne kupim procitam elektronskim putem,nije poenta Dilana Doga u monstrumima ne daj boze zombijima ili danasnjim nazovi vampirima i glupom holivudskom humoru vec o natprirodnim desavanjima velikom zapletu i nemogucim zavrsetcima,mnogo sam iznerviran sto ekranizuju Dilana Doga na ovakav nacin a mislim da ovaj bedni reziser Kevin Monro koji je unakazio cak i Nindza Kornjace(TMNT 2007) i koji je propali Anime crtac da nije ni prelistao strip Dilana Doga ili je samo glup,a producent Tomas Doneli uspeo je da snimi jedno od najglupljih filmova u Holivudu pod imenom Sahara iz 2005-te i jos se usudio da snima to jest unakazi i Konana(Arnoldove filmove ne treba remakeovati)...i jos ovaj fancy glumac Brendon Rut ajde doduse lici malo na Dilana jer ima tu stripovsku facu ali Dilan Dog bi trebalo da lici manje fancy mnogo mrsavije i malo starije nego sto je Brendon,ali njegov pomocnik Gruco(to jest na engleskom Markus)koji cini crni humor stripa uopste ne lici na ovog morona od glumca Sem Hantingtona,mogu se cak kladiti da u filmu nece ni koristiti crni humor vec neko izlizano holivud teen sranje...najidealnije bi mi bilo da Gruca(eng.Markusa) glumi Eugene Levy jer dosta lici i stvarno je smesan covek pa nema veze i ako je malo stariji,reziser da bude neko ozbiljniji uz to i fan stripa a Dilana Doga da glumi neki anonimni glumac...ali posto se ovo desilo pokusacu da kad odgledam ovaj nazovi film da ne pobacam sve stripove
Sve u svemu bice ovo velika tuga u mom zivotu
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 09:49

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Bleka i Zagora ne mogu - nije im politički korektan i nema čudovišta (sem samih ljudi) LOL

Što se Zagora tiče, bez Hellingena to ne bi bilo to. Tongue

Što se Dylana tiče, mislim da je cenobit sve dobro obrazložio.

Osim Gruche, koji je fascinantan sam po sebi, tu je i inspektor Bloch na kojeg su isto tako sigurno zaboravili. Da ne pišem previše, slažem se da je tema totalno fulana i da ovo gotovo da uopće ne nalikuje na Doga, pritom ne mislim na fizički izgled glumca, iako ni to nije baš...

Preostaju genijalni stripovi i Dellamorte, a ovo ću preskočit.

Za kraj, jedan vic koji je Grucho ispričao Blochu dok je ovaj bio u komi:

Mladi otac dolazi u bolnicu i pita sestru gdje mu je sin star nekoliko sati.

"Moj je Charlie vrlo lijepo dijete."
I tako ga sestra vodi na prvi kat gdje je natpis "Vrlo lijepa djeca", ali Charlieja nema. Otac je zatečen.

"Kako to? Zašto ga niste ovdje stavili?"
"Sigurno je neka greška", kaže sestra i vodi ga na drugi kat s nazakom "Lijepa djeca". Ništa, Charlieja ni tamo nema.

Otac podiže glas: "Moj Charlie je prekrasan! Žalit ću se upravi!"
Sestra ga umiruje i ponavlja da je greška, pa ga vodi na treći kat na odjel "Djeca ni lijepa ni ružna". Ništa, Charlieja nema. Otac je bijesan.

Penju se na četvrti kat: "Ružna djeca". Ni tamo ništa.

Pa na peti kat, "Vrlo ružna djeca". Ništa... Šesti kat: "Čudovišta", a Charlieja nema.
Penju sa na sedmi kat, kad na vratima piše: "Charlie.“

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2011 u 13:20
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Sve u svemu bice ovo velika tuga u mom zivotu

Iz svega izloženog, kolega zaista vam savetujem da ne pogledate film. Meni će to biti zabava, jer sam pročitala možda svega 3,4 stripa Dilan Doga (poslednji pre 10-15 godina), ali vama kojem to mnogo znači- manji je gubitak ne odgledati 1 film Wink

Originalno postovano od strane trash trash piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Bleka i Zagora ne mogu - nije im politički korektan i nema čudovišta (sem samih ljudi) LOL

Kao što rekoh, nije politički korektanWink (lapsus LOL)

Ažurirao bojanadj - 11.Ožujak/Mar.2011 u 13:24

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 16:24

Evo skinuo sam Dylan.Dog.2011.iTALiAN.MD.DVDRip.XviD-ZEN čisto da vidim kako izgleda, nestrpljiv sam :)

Prvi utisci su ok ;)

Na vrh
grocanin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grocanin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 16:15
Verujem da je film vrhunski,samo su trebali bas Gruca da stave za pomocnika,a ne onog mucenika.Mislim Gruca,neko da ga odglumi,a inace sto se tice stripa,prvi koji sam kupio bio je negde u Avgustu mesecu 1985.godine,i bio je br.2,secam se vrlo dobro jer sam ga kupio slucajno nesto da citam u putu,i od tad se ne skidam ko dete sa tresnje.
Verujem da je film babaroga,gledajuci trejler ,i upravo ga skidam ,pa cu da javim.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 16:23
Prijatelju, ako si ljubitelj stripa i voliš radnju, stil, lokacije.... onda će ti film razbiti sve iluzije

Ažurirao darije - 18.Lipanj/Jun.2011 u 09:17
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 17:23
Film Dylan Dog. Za ovako nešto su profesori davali ocenu nedovoljan uz objašnjenje: "promašena tema".Confused
live long and prosper
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.