Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naj.Oscarom nagrađeni film u posljednjih 10 god.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naj.Oscarom nagrađeni film u posljednjih 10 god.

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Anketno pitanje: Vaši omiljeni Oscarovci !!
Izbor Glasova Statistika ankete
18 [18,56%]
21 [21,65%]
1 [1,03%]
24 [24,74%]
3 [3,09%]
2 [2,06%]
2 [2,06%]
9 [9,28%]
11 [11,34%]
1 [1,03%]
5 [5,15%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naj.Oscarom nagrađeni film u posljednjih 10 god.
    Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 15:55
Drage kolege !

Evo prođe i ova Oskarovska groznica .Pobjednici slave, poraženi tuguju, a ja sam se sjetio da bi dobro bilo napraviti anketu o tome " Koji je za Vas najbolji film od onih Oscarom ovjenčanih filmova u proteklih 10 godina"...

Ukus komisije koja određuje koji će film dobiti "Zlatni" kipić je naravno u pojedinim slučajevima prilično upitna, međutim siguran sam da su vas neki filmovi od gore navedenih kao krajnjeg konzumenta i filmofila ipak oduševili...

Pa šta čekate kolege ...Na glasanje...LOLLOL

Moguće više odgovora (a bi anketa imala smisla ,lijepo bi bilo da svako od Vas izabere po tri filma)

Ažurirao A2D2 - 05.Ožujak/Mar.2011 u 15:58
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 15:58
Glasao za Slumdog Millionaire, The King's Speech i Gladiator...
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 17:16
nisam gledao kraljev govor i crash, tako da njih nisam ni uzeo u obzir, moji glasovi idu za gladiator i beautiful mind
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 17:25

Hmm ... nije mi bilo teško odlučiti se. 

Poslednja tri dobitnika su mi jako slabi filmovi za tu nagradu. Ali opet bolje i Hurt Locker nego Avatar. 
Kad je Slumdog Millionaire bio nominovan smatrao sam ga apsolutnim autsajderom jer je jedna obična limunadica. Recimo te godine snimljenu su takve FILMČINE kao što je "Chaser" stigao iz Južne Koreje. Ne bi me čudilo da neki njegov američki rimejk u narednih 5 godina dobije oskara.

Kao što je to uradio "Departed" dve godine ranije.

Te 2008 godine mi se najviše svideo "12" Nikite Mikhalkova koji nije dobio oskara za najbolji strani verovatno zato što je on rimejk američkog filma. Ali njegova režija u tom filmu je epskih proporcija.

Braća Koen su potpuno zasluženo odneli oskara i to je jedini pravi oskarovski film u poslednjih 6 godina koji je i dobio istog.

"Million Dollar Baby", "Crash" i "LOTR" nisu imali pravu konkurenciju ali su i lepi filmovi.

Oskar koji je dobio "Chicago" je sigurno najveća neporavda prethodne decenije. Pored "Pijaniste" pa i "bandi Nju Jorka" ...

"Gladiator" i "Blistavi Um" su filmovi za koje sam glasao u anketi i meni bez ikakve dileme najbolji oskarovci u prethodnoj deceniji.

Eto, po malo sam pokrio sve. Da ne bude samo nabrajanje.

Ažurirao insideman - 05.Ožujak/Mar.2011 u 17:27
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 18:36
LOTR - one and only... 

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 18:44
LOTR I Gladiator su moji favoriti
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 18:44
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

LOTR - one and only... 

ovi drugi su deset pozicija ispod....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2011 u 22:08
Glasao za "No Country for Old Men" i  " Slumdog Millionaire"...Fenomenalni filmovi...Pogotovo Slumdog Milionaire....Taj me film oduševio i ostavio bez teksta...

Ažurirao outside - 05.Ožujak/Mar.2011 u 22:08
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 02:51
Samo muzika govori a kamoli film
http://www.youtube.com/watch?v=FgCevpO18t4&feature=related
Glasao sam naravno za film GLADIATOR jer gotivim Russella Crowea,filmove Ridley Scotta i muziku Hans Zimmera a najvise volim filmove u kojima je osveta glavni razlog
Dvoumio sam se izmedju ovog filma i The Departed jer me je odusevio film kao i njegov kraj i odlicna glumacka postava,LOTR je naravno kult ali je manje po mom ukusu
Inace skoro svi filmovi su mi odlicni osim The Hurt Lockera politicka americka glupost koju treba masovno izbegavati.I Million Dollar Baby ne volim odnosno ne podnosim jer je bedan pokusaj zenskog Rokija,filmove o boksu vise ne treba snimati jer jedna je legenda Rocky Balboa
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 03:26
Glasala za A Beautiful Mind, The King's Speech i Million Dollar Baby.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 09:24
Vidim da Departed i Chicago nisu dobili ni jedan vaš glas...,a to su i po meni svakako najlošiji Oscarovci...
Departed bezobrazna kopija ,a Chicago se isto tako htio proslaviti kradući od klasika toga žanra kao što su All That Jazz /1979/ i Cabaret /1972/...

Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 09:34
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

LOTR I Gladiator su moji favoriti

+1
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 13:27
Glasah za crash mada ne mogu da izdvojim 1 sa liste. Pre bih glasala za 5 :)
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 13:37
slumdog
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 15:06
No Country for Old Men (2007)
Na vrh
Damirowski View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damirowski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 16:13

Eto, nevjerojatno - glasao sam za Chicago

[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/d11097cc-8aec-419f-afcf-1a4480cb471c.gif">     

Hmm...?
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2011 u 16:42
The Hurt Locker
Na vrh
carloss View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj carloss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 12:45
No Country for Old Men  bez dileme
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 12:52
Dobro, ovo je lista onih koji su dobili glavnog Oskara, za najbolji film, ali najbolji koji je dobio bilo kog Oskara u 21-om veku je The Reader (2008)!

Btw. Crash je iz 2004, a The Hurt Locker iz 2008. Iako su se takmičili za 2005. odnosno 2009. (ranije pošli u školu!LOL)

Ažurirao srkis - 10.Ožujak/Mar.2011 u 19:23
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2011 u 21:03
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

ali najbolji koji je dobio bilo kog Oskara u 21-om veku je The Reader (2008)!

Bože, da li sam ja jedina kojoj ovaj film nije ništa posebno?!Confused
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,282 sekundi.