Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 83. dodela OSKARA  - 2011 - dobitnici
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

83. dodela OSKARA - 2011 - dobitnici

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 83. dodela OSKARA - 2011 - dobitnici
    Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 05:36
FILM:
The King's Speech (2010): Iain Canning, Emile Sherman, Gareth Unwin

MUŠKA GLAVNA ULOGA:
Colin Firth: The King's Speech (2010)

ŽENSKA GLAVNA ULOGA:
Natalie Portman: Black Swan (2010)

MUŠKA SPOREDNA ULOGA:
Christian Bale: The Fighter (2010)

ŽENSKA SPOREDNA ULOGA:

Melissa Leo: The Fighter (2010)

REŽIJA:
Tom Hooper: The King's Speech (2010)

NAJBOLJI ORIGINALNI SCENARIO:
The King's Speech (2010): David Seidler

NAJBOLJI ADAPTIRANI SCENARIO:
The Social Network (2010): Aaron Sorkin

MONTAŽA:
The Social Network (2010): Kirk Baxter, Angus Wall

KINEMATOGRAFIJA:
Inception (2010): Wally Pfister

SCENOGRAFIJA:
Alice in Wonderland (2010): Robert Stromberg, Karen O'Hara

KOSTIM:
Alice in Wonderland (2010): Colleen Atwood

ŠMINKA:
The Wolfman (2010): Rick Baker, Dave Elsey

MUZIKA
The Social Network (2010): Trent Reznor, Atticus Ross

PESMA:
Toy Story 3 (2010): Randy Newman("We Belong Together")

MIKS ZVUKA:
Inception (2010): Lora Hirschberg, Gary Rizzo, Ed Novick

MONTAŽA ZVUKA:
Inception (2010): Richard King

SPECIJALNI EFEKTI:
Inception (2010): Chris Corbould, Andrew Lockley, Pete Bebb, Paul J. Franklin

ANIMIRANI FILM:
Toy Story 3 (2010): Lee Unkrich

STRANI FILM:
In a Better World (2010)(Danska)

DOKUMENTARNI FILM:
Inside Job (2010): Charles Ferguson, Audrey Marrs

KRATKI DOKUMENTARNI FILM:
Strangers No More (2010): Karen Goodman, Kirk Simon

KRATKI ANIMIRANI FILM:
The Lost Thing (2010): Shaun Tan, Andrew Ruhemann

KRATKI FILM:
God of Love (2010): Luke Matheny

Ažurirao darije - 28.Veljaca/Feb.2011 u 05:51
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 05:52
Najpredvidljivija dodjela u povijesti?! I najdosadniji voditelji ikad viđeni...

Jedino mi je žao što Fincher nije dobio za režiju, sve ostalo je na mjestu.

Eh da, dobitnica Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu je "F" bombu odglumila za Zlatnu malinu. LOL
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 09:01
U potpunosti se slazem sa Titivillusomda je ovo NAJPRAVEDNIJE do sada. Kad se samo setim one KATASTROFE od prosle godine, ovo mu dodje kao melem na ranu!
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:21
Bila bi još veća katastrofa da su proglasi "Socijalnu mrežu" za najbolji film....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:33
Za razliku od prošle i pretprošle godine ova podela nije zanimljiva ni za komentarisanje.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:47
kako bilo, uvek će se nekom svideti, a nekom ne. Isto kao o filmovima.... Realno, meni je drago zbog Alice in Wonderland i Inception, a za ove druge mi p**a.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 10:52
Očekivano i skroz predvidljivo...osim one za sporednu žensku ulogu...
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 11:43
Da, krajnje predvidivo, ali rekla bih pravedno. Zakačila sam samo sat vremena pre nego što sam zaspala - sve i da nisam bila umorna, Anne i James (inače moj ljubimac) bi me uspavali. 
Na vrh
CipiIwer View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CipiIwer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 11:48
The Kings Speech je zaslužio svaku od 4 nagrade....film je odličan i mnogo bolji od The Social Network!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 13:06
ANIMIRANI FILM:
Toy Story 3 (2010): Lee Unkrich

PESMA:
Toy Story 3 (2010): Randy Newman("We Belong Together")

2 nagrade, bravoClap

Ažurirao outside - 28.Veljaca/Feb.2011 u 13:07
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 14:40
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Najpredvidljivija dodjela u povijesti?! I najdosadniji voditelji ikad viđeni..

Kolega i ja još sinoć prokomentarisasmo ovo, a ja još samo da potvrdim. Zaista je bilo loše, usiljeno duhovito i kao što reče Titivillus jutros: "A iduće godine nema šanse da gledam". Potpis.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 16:34
evo jedna ozbiljna kritika Black Swan izbosne:

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 16:56
Teta Božicu na mesto Darija LOL

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 17:22
Vrlo konstruktivna kritika LOLLOLLOL 
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 18:06
nikad nisam gledao bas celu dodelu oskara ali tvrdim da nikad gori voditelj nije bio od onog Jamesa Franco! i ona Anne Hathaway je bila losa ali ovaj je bio duplo gori, trebali opet da dovedu stiv martina a ne ove jadnike, mada su kao glumci super ali uzivo se ne snalaze nikako! a sto se tice nagrada sve je bilo ok ali mi je zao sto je za montazu oskara uzeo facebook, navijao sam za inception, i za najbolju reziju sam takodje navijao za inception
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:09
To sto je dodela oskara bila predvidljiva je dodatni plus jer se narod i kriticari slazu koji su filmovi najbolji...uglavnom sam odgledao sve bitnije filmove koje su bile za dodelu oskara i mogu reci da je The Kings Speech izuzetno zanimljiv film i ni u jednom trenutku mi nije bio dosadan iako je film biogfafska drama to jest zanr nije po mom ukusu i naravno drago mi je da je uzeo 4 oskara.U stvari da je bilo koji drugi film uzeo bilo bi mi drago samo da ne uzme oskara ona retardirana glupost The Social Network.A koliko sam se samo iznervirao sto oskara za najbolju muziku nije uzeo ponovo Hans Zimer ziva legenda nego ovi iz The Social Networka,jedino to mi je bilo krivo i zbog onog smora Justin Timberlakea.Navijao sam za Inception za specijalne efekte,drago mi je zbog Alise U Zemlji Cuda da su uzeli barem nesto a mnogo mi je drago sto je oskar za sminku uzeo odlicno Wolfman da konacno uzme oskara neko ko ne sminka samo nadmene glumice i ostale princeze a beskrajno mi je drago zbog Toy Story 3
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:11
I ja se radujem što je Social network izvisio Clap
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:12
A da da kazem da me smaraju vise ti sportski filmovi koji dobijaju oskara i zasto ih vise prave poput The Fighter ili kao onaj patetican film pre par godina Million Dollar Baby...jedan je Rocky Balboa legenda i filmovi o boksu trebali bi da se zaobilaze
Na vrh
puckman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puckman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 19:31
BIĆE BOLJE :)
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2011 u 20:12
Naravno ova dodela oskara je prosla mnogo bolje od prosle jer je ono od prosle godine najveca bruka za kinematografiju...The Hurt Locker
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.