Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - učitavanje titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

učitavanje titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tonyiromeo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonyiromeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: učitavanje titlova
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 13:04

Imam jedan problem pa ako netko može da mi pomogne. Kako treba učitati titlove kada se gleda film u Diwx-u? Kakvi trebaju "Codeci".Diwx je 2.5.1. i nema opciju load subtitles.Pomozite.Unaprijed hvala.

spirit
Na vrh
pajdo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pajdo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 14:43

Ovisi koji Player imas. Instaliraj si BS player - jedan od najboljih divx playera  kaj postoji. Stavi si najnovije codece za svaki slucaj i to je to. Pokreni film i onda desni mis pa load subtitels.

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 16:12

Koristi MV2 Player ili BS Player - jer su najjednostavniji. Pogotovo MV2 Player - koji ti sam ucitava titlove i sve podesava.

Od codeca ti preporucujem da skines FFDSHOW (idi na google pa nadji najnoviju verziju).

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonyiromeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 18:07

Hvala na odgovorima.

BS player imam ali mi stalno izbacuje neku grešku sa nekim brojevima.Ovaj codec FFDSHOW imam ali šta da radim s njim.

spirit
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2004 u 13:36
Vobsub se zove prog imas tih pitanja milion ljudi su pisali tutoriale za to sve i ti opet postavljas takva pitanja po forumu samo trazi malo starije postove i nemoj dzaba nabijat sebi status
Fission Maild
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonyiromeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2004 u 09:10

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

Vobsub se zove prog imas tih pitanja milion ljudi su pisali tutoriale za to sve i ti opet postavljas takva pitanja po forumu samo trazi malo starije postove i nemoj dzaba nabijat sebi status

Ubuduće ću tebe pitati što smijem pisati a što ne.

spirit
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.