Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pol Van Dajk (Paul van Dyk) u Beogradu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pol Van Dajk (Paul van Dyk) u Beogradu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pol Van Dajk (Paul van Dyk) u Beogradu
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 11:32
BEOGRAD - Nemački di-džej i producent Pol van Dajk nastupiće ovog proleća u Beogradu, u okviru “Beck’spirience” serijala.

Dvostruki “svetski di-džej prvak” na listi britanskog magazina “DJ”, 12 godina član elitnog Top 10 kluba, džet-seter i milioner, pravo iz Berlina pred beogradske klabere donosi svoju najnoviju scensku produkciju pripremljenu za ovogodišnju turneju.

Što se tiče samog seta, i publika će morati da se “potrudi”...

- Stvar je u tome da ja imam jasnu ideju o muzici koju volim da puštam. To je nekakva kombinacija “masnih” bas linija, praštećih bitova, žestokih rifova i kvalitetne elektronike, veoma je energično i moćno. S druge strane, uvek me vodi interakcija s publikom, tako da je vajb uvek drugačiji - objasnio je Van Dajk nedavno.

Erik Pric gost na prvoj žurki

Švedski di-džej i producent Erik Pric stiže pred beogradske klabere 12. marta kao prvo ime desete „Beck’sperience“ žurke koja se održava u „Belekspo centru“.

Pol van Dajk jedan je od prvih di-džejeva koji su uspeli da se uzdignu do nivoa pop zvezda, uspešno pomirivši komercijalu i andergraund, a poznat po nastupima pred auditorijumom od više desetina hiljada posetilaca. Da će i u Beogradu biti gužva pred njegovim miks pultom, govore hiljade fanova deklarisanih na internetu, a organizatori računaju i na “višegodišnje iščekivanje” ovog DJ-a na domaćem terenu.

U svakom slučaju, ostaje još samo da se sačeka tačan datum i mesto dešavanja.

blic.rs

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 11:34
Što mene ne pitaju kad je žurka da im kažem LOL

2. April,  Belexpocentar, 1900 din.

Da ne zaboravim i ovog čoveka...... On je podrška

Ažurirao AcaNDr - 14.Veljaca/Feb.2011 u 11:50
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:16
Čovek je jedan od najboljih DJ-eva, krivo mi što nisam bio na njegov koncert. Najomiljenije pesme su mi For An Angel i Let Go.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.