| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pol Van Dajk (Paul van Dyk) u Beogradu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pol Van Dajk (Paul van Dyk) u BeograduObjavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 11:32 |
|
BEOGRAD - Nemački di-džej i producent Pol van Dajk nastupiće ovog proleća u Beogradu, u okviru “Beck’spirience” serijala.
![]() Dvostruki “svetski di-džej prvak” na listi britanskog magazina “DJ”, 12 godina član elitnog Top 10 kluba, džet-seter i milioner, pravo iz Berlina pred beogradske klabere donosi svoju najnoviju scensku produkciju pripremljenu za ovogodišnju turneju.
Što se tiče samog seta, i publika će morati da se “potrudi”... - Stvar je u tome da ja imam jasnu ideju o muzici koju volim da puštam. To je nekakva kombinacija “masnih” bas linija, praštećih bitova, žestokih rifova i kvalitetne elektronike, veoma je energično i moćno. S druge strane, uvek me vodi interakcija s publikom, tako da je vajb uvek drugačiji - objasnio je Van Dajk nedavno.
Pol van Dajk jedan je od prvih di-džejeva koji su uspeli da se uzdignu do nivoa pop zvezda, uspešno pomirivši komercijalu i andergraund, a poznat po nastupima pred auditorijumom od više desetina hiljada posetilaca. Da će i u Beogradu biti gužva pred njegovim miks pultom, govore hiljade fanova deklarisanih na internetu, a organizatori računaju i na “višegodišnje iščekivanje” ovog DJ-a na domaćem terenu.
U svakom slučaju, ostaje još samo da se sačeka tačan datum i mesto dešavanja. blic.rs |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 11:34 |
|
Što mene ne pitaju kad je žurka da im kažem
![]() 2. April, Belexpocentar, 1900 din. Da ne zaboravim i ovog čoveka...... On je podrška Ažurirao AcaNDr - 14.Veljaca/Feb.2011 u 11:50 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cp6uja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:16 |
|
Čovek je jedan od najboljih DJ-eva, krivo mi što nisam bio na njegov koncert. Najomiljenije pesme su mi For An Angel i Let Go.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |