| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kung Fu Panda (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kung Fu Panda (2008)Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2011 u 23:37 |
|
Naslov originala: Kung Fu Panda
Žanr: akcija, animirani, komedija Trajanje: 95' Godina izdanja: 2008. Zemlja: USA Izdavač/Distributer: DreamWorks Animation Linkovi: imdb Glasovi: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu, David Cross, Seth Rogen, Ian McShane
Režija: John Stevenson, Mark Osborne Scenario: Jonathan Aibel, Glenn Berger Producent/i: Melissa Cobb Upoznajte Poa, pandu koja je rekla 'ne' beskorisnom sjedenju u šumi i žvakanju bambusa. Njegov novi smisao života je kung fu. Po (Jack Black) je jedna velika i pomalo nespretna panda koja radi u očevoj prodavaonici tjestenine, ali je uz to i najveći obožavatelj kung fua u cijeloj Dolini mira. Više od svega bi želio savladati ovu drevnu borilačku vještinu i sanja o tome da će jednoga dana postati pravi kung fu majstor. Njegovi idoli su članovi legendarne Žestoke petorke – Tigrica, Ždral, Bogomoljka, Guja i Majmun. Oni su gradski heroji koji štite i paze na svoje sugrađane, a jedino što Po može je maštati o tome kako se bori s njima bok uz bok, sve dok sudbina ne umiješa svoje prste u cijelu priču. Uskoro se pročuje vijest kako je hram borilačkih vještina u potrazi za mitskim ratnikom koji je, prema legendi, najjači od sviju i koji će predvoditi Žestoku petorku u njihovoj borbi protiv zla. Hram organizira veliko natjecanje, a svi se građani, uključujući i našeg Poa, zapute na ceremoniju kako bi saznali tko će pobijediti. Po se zabunom prijavi na natjecanje te spletom okolnosti biva proglašen legendarni ratnikom. On sada mora ispuniti drevno proročanstvo, a stvari se dodatno zakompliciraju kada se pročuje da je zli Snježni leopard pobjegao iz zatočeništva te se sada želi osvetiti Poovim sugrađanima. Žestoka petorka, predvođena guruom Shifuom, mora pripremiti Poa na susret s opasnim Snježnim leopardom, jer na kocki nije samo njegov život, već i sudbina cijelog grada. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 09:43 |
|
Pre par dana sam gledao ovo čudo od crtanog.... Uskoro dolazi drugi deo,
pa da ne bude da nisam gledao prvi...Ako ćemo gledati realno, vrlo je
predvidljiv, ali to ne umanjuje njegovu stvarno vrednost... Kao i svaki
drugi crtani, ima puno fora, čak u nekim momentima sam se rastužio....
Bilo mi ga je žao, ali stvarno žao.... Toliko se mučio, ali ne ide.....
Jack Black je rođen za tu ulogu, po kilaži i "liče"
![]() |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2011 u 19:50 |
|
ovo je odličan crtać. nisam znao da ovako dobra postava posuđuje glasove
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2016 u 18:36 |
|
Pošto sam preveo drugi i treći dio red je bio da prevedem i prvi pa sam postavio prijevod.
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
natalija-vukota
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 04.Veljaca/Feb.2026 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2026 u 23:29 |
|
Kung Fu Panda mi je jedan od najzabavnijih crtanih filmova jer savršeno spaja humor i odličnu akciju, a uz to ima baš dobru poruku da možeš da uspeš i kad nisi rođen za to. Preporuka svima
![]()
|
|
![]() |
|
Lanselot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2026 u 16:26 |
|
Odličan crtani stvarno.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |