Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako ubaciti titl u mediaplayer clasic???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako ubaciti titl u mediaplayer clasic???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brxon View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako ubaciti titl u mediaplayer clasic???
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2004 u 16:41
kako ubaciti titl u mediaplayer clasic ili još bolje, kako gledati film u MPG fileu u BSplayeru?
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2004 u 21:08
Da bi mogao otvoriti titl napravi sljedece: Otvori "Option" i pod "Playback-Output" imas opciju DirectShow Video. Tu izaberi "VMR7 (renerless" ili "VMR9 (renderless)". Restartaj MPC player i sada ce ti nuditi otvaranja titlova bez ikakvih problema
Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2004 u 21:53

E hvala ti puno!

Radi!

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2004 u 22:06

Nema na čemu, drago mi je da si uspio.

Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2004 u 22:26

da, da , ali sad mi nije usklađen titl, a subtitle worshop mi neće učitati file i ne mogu podesit titl!

imaš za to rješenje?

Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2004 u 22:29

video file!

odnosno učita sa coda v33 codecom, ali ga ne mogu premotavat, tako da ne mogu označiti početni i završni titl da bi ih uštimo!

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2004 u 07:47

Koji je film u pitanju, možda imam titl koji ti paše.

Ne kužim kako ne možeš označiti početni i završni, to mi se nije još desilo. Probaj pomoću "Edit", "Timings", "Set delay". Naštimaj tako početni titl uz opciju "for all subtitles", pa onda vidi do kuda je dobro. Zatim nađi mjesto gdje titl ponovno bježi pa štimaj od tuda ali obavezno uz opciju "for selected subtitles" (klikneš na titl od kuda štimaš, spustiš se do kraja i uz pritisnuti shift klikneš na zadnji titl i tek kada ti sve selektira ideš na + ili - i namještavaš). Malo će potrajati ali ja sam uspio naštelati svaki titl do sada koji mi nije odgovarao.

Javi da li je uspjelo.

Na vrh
brxon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brxon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2004 u 00:18

Hvala, al našao sam titl koji mi paše...

...a što se tiče označavanja prvog i završnog, nije da ne mogu označit, nego problem je u tome što subtitle worshop ne učita file normalno (ne znam jer zato što je MPG ili nešto drugo), nego ga učita tako da film ide, ali ga ne mogu pomicat na sredinu ili na kraj, tako da poslije označenog prvog titla ja bi trebao čekat da film dodje do kraja u realnom vremenu i tada označit zadnji.

kužiš!?

Aj mi molim te reci koji codec ti inače koristiš?

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2004 u 12:07

K-lite Mega Codec  Pack. Dosta je velik za skidanje, oko 20 MB, ali ima u u sebi sve što je potrebno za sliku i zvuk, uključujući i BS player i MPC player.

http://www.free-codecs.com/K_Lite_Mega_Codec_Pack_download.htm

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.