| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tuga pregolema |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 603 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tuga pregolemaObjavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2011 u 01:17 |
|
Sa velikom tugom i bolom u srcima juče smo primili vest da je večiti ministar zdravlja u vladi Republike Srbije podneo neopozivu ostavku.
Čovek je za kratko vreme ovo zdravstvo jednostavno preporodio,opremio bolnice,obračunao se sa korupcijom,skresao liste čekanja,modernizovao osoblje,evropeizovao nas seljake,pokazao nam kako da u gradskom kijamo i kašljemo a da ne zarazimo sunarodnike ,nabavio vakcine(i to 10 puta više od potrebnog broja,da se nadje...) I sve je to uspeo za samo 10 godina.Pa gde bi nam kraj bio da smo ga razumeli i posadili na to mesto još narednih 10 god.Pa bili bi najzdravij nacija u EU a Boga mi ne mogu se oteti utisku ni da bi nam eliksir besmrtnosti umakao... Izvinjavam se na ovom izlivu emotivnosti ali ova vest me je presekla poput sablje,poput mača kojim je i naš Tomica krčio put ka legendi,ka slavnom mestu u budućim udzbenicima istorije... |
|
![]() |
|
Bellator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 139 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2011 u 01:59 |
|
brate mogao bi da zaobidjes zdravstvo...posto je svima u srbiji poznato da smo bacili...mnogo para na one retardirane inekcije koje cisto njesra...i sta mi sad da radimo sa tolikim inekcijama protiv izmisljenog gripa...nebuloza... |
|
![]() |
|
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 603 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2011 u 02:11 |
|
Nismo bacili nista i ne postoji farmako mafija.Ja verujem samo Tomici i Konu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |