| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
djoe 1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Tema: KOPIRANJE TITLOVAObjavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 20:17 |
|
VEC MI JE LAGANO DOSTA OVAKVIH SRANJA
JA POSTAVIM TITL A NA KRAJU GA NETKO DRUGI POTPISUJE yebiGA NEVALJA TAKO RADIT JER CE LJUDI ODUSTAT NPR DANAS POSTAVIM THE FIGHTER SCREENER I ON SE POJAVI ALI NISAM JA UPLOADER NEGO NEKO SASVIM 10TI DOPIZDILO JE JER OVO NIJE PRVI PUT |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 20:44 |
|
Samo bez nervoze, sve se da srediti.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 21:01 |
Titl koji je uploudan od strane vise clanova, a identican je, |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 14:55 |
|
Ja samo da dopunim koleginicu i pojasnim ovaj paradoks.
Da, ti si kolega djoe 1, proverio naslova za taj i taj film i njega nema. OK, fino si ga postavio misleći da pošto ga nema, kad si ga u pretrazi tražio da i ne postoji. Međutim, pošto svaki postavljeni prevod nije po difoltu odmah vidljiv, nego tek kad ga mi odobrimo, postoji ogromna verovatnoća da ga je neko pre tebe postavio (što je ovde slučaj) ali da taj prevod još nije odobren. U trenutku kad taj naslov, tj prevod koji si ti postavio, dođe na red za pregledanje, objavljuje se onaj prvopostavljeni, no to je već koleginica objasnila, p ada se ne ponavljam. I da, zaista nema potrebe za vikanjem, pogotovo što to nije TVOJ prevod, pa ubuduće samo lakše malo. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |