| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 18:12 |
|
PIRATI SA KARIBA 2: TAJNA ŠKRINJE
Opis: Posle avantura s Crnim biserom, kapetana Džeka Speruoa (Džoni Dep) i njegovu posadu proganja tajna škrinje. Hoće li i ovoga puta uspeti da izbegnu katastrofu? Iako se rešio prokletstva Crnog bisera, Džekov život je u opasnosti jer duguje opkladuDejviju Džonsu (Bil Naji), vladaru okeanskih dubina i kapetanu zastrašujućeg broda "Leteći Holanđanin". Ako Džek ne ispuni opkladu, snaći će ga prokletstvo večnog služenja zlom duhu Džonsu. Zato Vil Tarner (Orlando Blum) i Elizabet Svon (Kira Najtli) odlažu venčanje da bi pomogli starom prijatelju. Godina i zemlja proizvodnje: 2006., SAD Žanr: avantura, fantastika Trajanje: 151 min Režija: Gor Verbinski Uloge: Kira Najtli, Orlando Blum, Džoni Dep, Džek Devenport, Džonatan Prajs, Bil Naji Imdb: Trejler: |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2011 u 18:26 |
|
Za razliku od prvog dela ima mnogo više detalja,
više je naučno-fantastičan film. Možda mi je malo lošiji zbog priče od prvog dela, ali mislim da u drugom delu ima malo više humora. Zbog priče ocena manje, ali ipak mi se svideo film. 9/10 |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |