| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kansas City Confidential (1952) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kansas City Confidential (1952)Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 09:11 |
|
Kansas City Confidential
Žanr: krimi, drama
Godina: 1952. Zemlja: SAD Trajanje: 99 minuta Režija: Phil Karlson Uloge: John Payne, Coleen Gray, Preston Foster, Dona Drake, Jack Elam IMDb Radnja filma:
Joe Rolfe je bivši zatvorenik koji se pokušava prilagoditi normalnom načinu života radeći kao dostavljač cvijeća. Problemi nastanu kad trojica izvrše pljačku banke. S obzirom da im je prijevozno sredstvo isti kamion kao i Joeov cvjećarski, policija u zabuni uhiti njega. Uskoro ga zbog nedostatka dokaza puštaju na slobodu. Joe se ne namjerava pomiriti s takvim rješenjem situacije i odluči otkriti tko stoji iza pljačke... Trailer:
Prijevod radi: strabon
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2011 u 18:33 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
xaos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2011 u 22:07 |
|
uz Aldricha, Siegela i Fullera , Phil Karlson redatelj Četvrtog covjeka (tako je prevođen ovaj film) glavni je predstavnik tzv. violentne struje američkog krimića 50-tih. Krasno je ponovno ga pogledati. HVALA
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |