| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najbolji i najgori SF/F film 2010. godine |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najbolji i najgori SF/F film 2010. godineObjavljeno: 29.Prosinac/Dec.2010 u 13:15 |
||
Kraj godine je idealan za razne liste najboljih i najgorih u najrazličitijih kategorija, a jedna od njih se pozabavila i SF/F filmskih ostvarenjima iz 2010. S obzirom na nedavno objavljenu listu filmova sa najvećom zaradom vidi se da upravo ovi žanrovi dominiraju bioskopskim salama širom sveta. Na ovoj listi najbolji je SF hit "Početak (Inception) koji se vidi kao velike zagonetke koja je oduševila fanove, dok je na listi najgorih "Poslednji vladar vetrova" (Last Airbender) koji je imao zadivljujući materijal za obradu ali je M. Najt Šjamalan uspeo da uništi svu živost, možda i zbog toga što je čitava jedna sezona tv-serije pokušana da se sabije u celovečernji film. Najbolji u 2010: 1. "Inception", 2. "Toy Story 3", 3. " Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1", 4. "Predators", 5. " Scott Pilgrim Vs. The World ", 6. "Kick-Ass", 7. "The Crazies", 8. "Splice", 9. "Let Right In ", 10. "Last Exorcism ". U obzir su dolazili i "The Black Swan", "How To Train Your Dragon" i "Hot Tub Time Machine". Najgori u 2010: 1. "The Last Airbender", 2. "Skyline", 3. "Joan Hex", 4. " The Book of Eli ", 5. "Tron Legacy", 6. "Iron Man 2", 7. "The Lovely Bones", 8. "Legion", 9. "The Wolfman", 10. "Alice in Wonderland". Kandidati za prvih deset su bili i: "Nightmare on Elm Street 3D", "After.Life", "Monsters", "Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief", "When In Rome", "Gulliver's Travels". Ažurirao AcaNDr - 29.Prosinac/Dec.2010 u 13:16 |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 04:28 |
||
|
THE BOOK OF ELI je toliko dobar film da ja nemam reci za ovu idiotsku listu...ali kapiram da se radi o specijalnim efektima samo ne kapiram zasto je Alice in wonderland medju najgorima
|
|||
![]() |
|||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 15:44 |
||
|
Meni je samo smesno kako moze ovaj When in rome da spada u sf/f film? Mozda su mislili na fantaziju ali erotsku
Ili sam ja pobrkao pojmove.
|
|||
![]() |
|||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:34 |
||
|
Iju stvarno nisam video...When In Rome jeste fin ljubavni film sa dobrim komicarima ali daleko je to od sci-fi filma,ne razumem,sta sve ljudi smatraju za sci-fi
|
|||
![]() |
|||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:59 |
||
|
U ovoj listi kao najbolje stavili The Crazies, Let The right in nema sanse. Totalni prpmasaj.
A u najgote stavljeni The Lovely Bones,Nightmare on Elm Street i After Life. Prvi fantastican film i nije mi jasno zbog cega,Ulica Brestova za razliku od starijih verzija iz 90tih godina odlican film,a After Life je solidan film,s tim sto je zavrsetak filma glup,pa ja mislim da je zbog toga najvise stavljen na ovoj listi.
Mada mogu reci da ova 3 filma nespadaju u SF.Jedini svakako SF Predators 2010
I bolje da su postavili listu horora i trilera imao bih veci izbor he.
|
|||
![]() |
|||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2010 u 00:32 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2010 u 01:12 |
||
|
Erotika ti pomutila razum
![]() Najbolji po meni Inception i Book Of Eli,najgori Legion (mada nije bas sf) i Skyline. |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 01:35 |
||
|
E jeste...Legion je stvarno ocaj
|
|||
![]() |
|||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 01:50 |
||
|
A onaj film Dark Lurking? Skinuo film jos pre nekoliko meseca a nisam ga odgledao,mislim da je to Ski Fi! A razocarao me je Pandorum najvise. Ocekivao da ce film biti bolji a ono nista...
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 01:59 |
||
|
Iception i Alice, rame uz rame kao najbolji filmovi...... Možda je Toy Story bolji, ali ga još nisam gledao.....
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |