Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji i najgori SF/F film 2010. godine
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji i najgori SF/F film 2010. godine

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji i najgori SF/F film 2010. godine
    Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2010 u 13:15
28.12.2010.
"POČETAK" NAJBOLJI,
"POSLEDNJI VLADAR VETROVA"
NAJGORI SF/F FILM 2010. GODINE

Kraj godine je idealan za razne liste najboljih i najgorih u najrazličitijih kategorija, a jedna od njih se pozabavila i SF/F filmskih ostvarenjima iz 2010. S obzirom na nedavno objavljenu listu filmova sa najvećom zaradom vidi se da upravo ovi žanrovi dominiraju bioskopskim salama širom sveta. Na ovoj listi najbolji je SF hit "Početak (Inception) koji se vidi kao velike zagonetke koja je oduševila fanove, dok je na listi najgorih "Poslednji vladar vetrova" (Last Airbender) koji je imao zadivljujući materijal za obradu ali je M. Najt Šjamalan uspeo da uništi svu živost, možda i zbog toga što je čitava jedna sezona tv-serije pokušana da se sabije u celovečernji film.

Najbolji u 2010: 1. "Inception", 2. "Toy Story 3", 3. " Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1", 4. "Predators", 5. " Scott Pilgrim Vs. The World ", 6. "Kick-Ass", 7. "The Crazies", 8. "Splice", 9. "Let Right In ", 10. "Last Exorcism ". U obzir su dolazili i "The Black Swan", "How To Train Your Dragon" i "Hot Tub Time Machine".

Najgori u 2010: 1. "The Last Airbender", 2. "Skyline", 3. "Joan Hex", 4. " The Book of Eli ", 5. "Tron Legacy", 6. "Iron Man 2", 7. "The Lovely Bones", 8. "Legion", 9. "The Wolfman", 10. "Alice in Wonderland". Kandidati za prvih deset su bili i: "Nightmare on Elm Street 3D", "After.Life", "Monsters", "Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief", "When In Rome", "Gulliver's Travels".

Ažurirao AcaNDr - 29.Prosinac/Dec.2010 u 13:16
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 04:28
THE BOOK OF ELI je toliko dobar film da ja nemam reci za ovu idiotsku listu...ali kapiram da se radi o specijalnim efektima samo ne kapiram zasto je Alice in wonderland medju najgorima
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 15:44
Meni je samo smesno kako moze ovaj When in rome da spada u sf/f film? Mozda su mislili na fantaziju ali erotskuROFL Ili sam ja pobrkao pojmove.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:34
Iju stvarno nisam video...When In Rome jeste fin ljubavni film sa dobrim komicarima ali daleko je to od sci-fi filma,ne razumem,sta sve ljudi smatraju za sci-fi
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:59
U ovoj listi kao najbolje stavili The Crazies, Let The right in nema sanse. Totalni prpmasaj.
A u najgote stavljeni The Lovely Bones,Nightmare on Elm Street i After Life. Prvi fantastican film i nije mi jasno zbog cega,Ulica Brestova za razliku od starijih verzija iz 90tih godina odlican film,a After Life je solidan film,s tim sto je zavrsetak filma glup,pa ja mislim da je zbog toga najvise stavljen na ovoj listi.
Mada mogu reci da ova 3 filma nespadaju u SF.Jedini svakako SF Predators 2010

I bolje da su postavili listu horora i trilera imao bih veci izbor he.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2010 u 00:32
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Meni je samo smesno kako moze ovaj When in rome da spada u sf/f film? Mozda su mislili na fantaziju ali erotskuROFL Ili sam ja pobrkao pojmove.
Jao pobrkao sam pojmove, mislio sam na onaj Room in rome, sad se smejem samog sebi koji sam glupanLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2010 u 01:12
Erotika ti pomutila razum LOL
Najbolji po meni Inception i Book Of Eli,najgori Legion (mada nije bas sf) i Skyline.
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 01:35
E jeste...Legion je stvarno ocaj
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 01:50
A onaj film Dark Lurking? Skinuo film jos pre nekoliko meseca a nisam ga odgledao,mislim da je to Ski Fi! A razocarao me je Pandorum najvise. Ocekivao da ce film biti bolji a ono nista...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2011 u 01:59
Iception i Alice, rame uz rame kao najbolji filmovi...... Možda je Toy Story bolji, ali ga još nisam gledao.....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.