| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem sa ConvertXtoDVD |
Odgovori
|
| Korisnik | |
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem sa ConvertXtoDVDObjavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 11:34 |
|
naime imam pomenuti program koji solidno obavlja konvertovanje iz AVI u DVD medjutim ne konvertuje titl-nema ga na konvertovanom DVD-u.Probao sam razne codeke ekstenzije u srt ali titla na DVD nema(ne prikazuje se)Da napomenem da na PC player sve radi kako treba.Jos nesto-nekad mi se u DVD meniju pojavi titl a nekada ne-nekada je aktivan (ali se ni onda ne prikazuje)DVD film ide normalno.Napominjem da film pustam SA HDD-ne rezem ga na disk(ali mislim da to nije bitno)u cemu je greska-da li fali jos neki codek ili sam program treba jos dodatno da se podesi-pri prvom instaliranju ConvertXtoDVD sam imao titl ali je bio puno gore na ekranu pa sam taj program obrisao-e od onda koji god sam instalirao nema titla a zaboravio sam koji je bio onaj prvi sto je imao titl.SRdacan pozdrav
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 11:57 |
|
Ime filma i ime na prevoda moraju da budu isti, na pr. Gun.avi Gun.srt
i treba da ti ga tu pokaze ![]() |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 12:03 |
|
znaš li kako aktivirati titl u programu koji koristiš za gledanje filmova? na primjer, za VLC media player, to se radi ovako:
DESNI KLIK UNUTAR PROZORA...
![]() kad se radi o .avi datoteci, VLC hvata titl automatski, ako ima isti naziv
isto tako, ConvertXtoDVD će uhvatiti titl i postaviti ga u DVD projekt - automatski, tj. onako kako je chlink napisao
ali, kod gledanja filma u DVD obliku, mislim da moraš odabrati trag podnaslova u programu koji koristiš...
ovo sve pišem na pamet, ali da se to provjeriti... Ažurirao trash - 14.Prosinac/Dec.2010 u 12:04 |
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 14:47 |
|
ma u pc playery sve to radi znam ja za estenzuje avi istr ali nece pa nece-nesto mu nedostaje-usput da pitam koli je idealan ConvertXtoDVD.Hvala za odgovore,pozz
|
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 14:52 |
|
Probaj da ga instaliras izpocetka, to mislim da ce da resi problem.
Imas PM |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
нитков Pridružen: 26.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Kraj crvenkape Status: Offline Points: 1125 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 15:20 |
|
dakle, da ponovim...
u međuvremenu sam provjerio - to je tako
moraš odabrati titl kod pokretanja DVD-a ili nakon pokretanja DVD-a
ajmo ovako, postupi po sljedećim koracima
ako isprobaš ovo i ne radi - onda bi imalo smisla razbijat glavu i pokušat skužit o čemu se radi, ali inače ne... Ažurirao trash - 14.Prosinac/Dec.2010 u 15:22 |
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 16:06 |
|
evo ovako,ja kada sam prvi put instalirao program imao sam titl ali sam ga obrisao(hteo sam da stavim noviju verziju a sto kaze chlink posle toga sam 4-6 puta ponovo instalirao pomenuti program i to sve razlicite verzije.Probacu onvo sto mi predlaze trash,pozzPS:meni nije problem da skinem bilo koju verziju ali ne znam koju?pozz
|
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 17:13 |
|
ima tako kako si rekao=u gornjem levom uglu pise naziv filma ispod toga setting a pored toga play=sta dalje?
|
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 23:59 |
|
resio sam problem-instalirao sam VLC Player i sada prikazuje titlove na konvertovani DVD.Mozda bi i Gom Player prikazivao titlove uz neka podesavanja,Zahvaljujem na sugestijama i pomoci,pozz
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2010 u 00:35 |
|
Cim pravilno uradis dvd u convertx, svaki dvdplayer ce videti titl, pa i ne moras da rezes taj dvd koji si uradio preko convertx, probaj ga u bsplayer, gom, mv2player, svuda ces imati titl.
|
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2010 u 11:30 |
|
pa ja koristim Gom i sada sam instalirao VLC samo zbog ovih titlova=i to svaki put morda uradim podesavanja koja je postavio trash-e sada to moram da radim svaki put-da li to moze da se umemorise u VLC.Gom nece pa nece da prikazuje konvertovane DVD titlove-ili ja ne znam to da podesim,pozz
|
|
![]() |
|
nitkov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2010 u 12:46 |
evo još dvije upute jer sam tako dobro raspoložen danas
1. GENERALNA UPUTA
ako kod pokretanja DVD-a dolje s lijeve strane vidiš Settings, a s desne strane Play, postupi ovako:
gore opisani način vrijedi za svaki player (svaki program i svaki uređaj)
ako ti to predstavlja problem, izaberi drugu opciju - već opisanu proceduru za VLC ili onu koja slijedi...
2. UPUTA ZA GOM PLAYER
ako baš želiš koristi GOM Player, a ono gore ti ne pomaže, prati sliku...
DESNI KLIK UNUTAR PROZORA...
![]() moraš imati kvačicu na Show Subtitles...
i da, to moraš raditi svaki put, tako mi se barem čini Ažurirao trash - 15.Prosinac/Dec.2010 u 12:49 |
|
![]() |
|
prijatelj.v
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2010 u 03:04 |
|
jedna dopuna za one koji koriste Gom player-primazuje i na njega convertovaneAVI-DVD titlove.Znaci kada pustite film pauza=desni klik-DVD Control-cekirajte i show subtitles i serbian(latin) imacete prikaz convertovanog AVI to DVD titla
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |