| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rabbit Hole (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rabbit Hole (2010)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 19:27 |
|
Rabbit Hole
Žanr: Drama
Godina: 2010 Država: SAD Trajanje: 91 minuta Uloge: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest IMDb Radnja filma:
Ova dirljiva drama snimljena po nagrađivanoj predstavi Davida Lindsayja, govori o bračnom paru čiji se sretni život raspada nakon što njihov mali sinčić strada u prometnoj nesreći. Trailer:
Prijevod radi: nesa979
Ažurirao Gajtana - 10.Prosinac/Dec.2010 u 19:30 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2010 u 19:13 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2012 u 18:42 |
|
Nije loš film, recimo malo bolji od prosečnog... Sviđa mi se što se tek u hodu otkrivaju neke stvari, tj. nisu uzeli olovku i počeli da crtaju gledaocima šta se dešava na ekranu... Takođe, fenomenalno je odrađen odnos između majke i Džejsona, dok mi je osnos između supružnika nekako manjkav... A zašto se film nije izdigao malo više iznad prosečnog?
Zato što nije dovoljno dirljiv Ima tu patnje, ali mislim da bi drugi glumci to mnogo bolje izneli... Ovde je pogodak jedino Miles Teller... |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |