Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Premijera filma o Dilan Dogu pomerena za aprili
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Premijera filma o Dilan Dogu pomerena za aprili

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Premijera filma o Dilan Dogu pomerena za aprili
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 13:13
08.12.2010.
PREMIJERA FILMA O DILANU DOGU POMERENA ZA APRIL

Početak bioskopskog prikazivanja filma "Dilan Dog: Dead of Night" pomeren je za mesec april 2011. godine, usled pomeranja evropske i američke premijere

Dilan Dog je kultni italijanski horor strip koji je kreirao Ticiano Sklavi u saradnji sa strip crtačem Klaudiom Vilom. Ovaj strip je od 1986. godine do sada preveden na 17 jezika i prodat u preko 56 miliona primeraka, širom sveta i napokon je doživeo svoju ekranizaciju na velikom platnu.

Dilan Dog je istraživač nadrealnog bez dinara u džepu. Susreće se sa brojnim čudovištima, živi na ivici realnog, a vernu pomoć ima u liku Gruča Marksa, komičnog asistenta. Dilan Dog je jedini privatni detektiv na svetu koji istražuje natprirodne sile a to njegova vizit karta najbolje objašnjava: Istražitelj paranormalnog: bez pulsa, bez problema.

U filmu igraju: Brendon Rut, Sem Hantington, Taje Digs, Piter Stormer, a reditelj ovog trilera je Kevin Monro.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 13:38
Ima i trailer pod http://forum.titlovi.com/novi-filmovi-i-serije-u-2009-2010-2011_t20808_n32.html
Kopao sam malo po netu i skužio da ljudi koji su čitali strip baš nisu oduševljeni filmom.Film upoće nema veze sa Dylan Dogom osim blještavog naziva.Nema Grucha u filmu a on je legendarni lik iz stripa i Dylanov pomoćnik kojeg se nesmije zaobići.Tako da nevjerujem da će film postiči neki veliki uspjeh.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2010 u 18:05
Tacno veliki sam fan Dilana Doga,i danas cuvam kolekciju stripova i kupujem svakog meseca svakog prvog cetrvtka na kioscima novo izdanje...i mogu reci da sam razocaran tematikom,pristupom,glumcima i uopste jadnom Holivudskom izboru,a tek kad sam pogledao trejler prekrstio sam se i rekao pa da li je reziser uopste procitao strip...bivsi Supermen Brendon Rut je mnogo fensi da bi bio Dilan Dog a Sem Hantington je los komicar dakle bice zalosno..samo se nadam da ce barem nesto potrefiti u filmu
Po meni najidealnije bi bilo da Dilana Doga glumi neki nepoznati glumac a legendarnog Gruca da glumi Eugene Levy bez obzira sto je malo stariji ali lici na njega a reziser da bude bilo koji kvalitetniji a koji je procitao barem nesto od Dilana Doga a ovako imam osecaj da ce film biti promasaj cak i od onog solidnog filma iz 1994-te Cemetery Man inspirisan po stripu Dilana Doga sa Rupertom Everetom
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.