Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rad (1986)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rad (1986)

Rad

Rad (1986)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Rad

Godina:

1986

Žanr:

drama, sportski

Trajanje:

91 min

Režija:

Hal Needham

Scenarij:

Sam Bernard
, Geoffrey Edwards

Glavne uloge:

Talia Shire
  >  Mrs. Jones
Ray Walston
  >  Burton Timmer
Bill Allen
  >  Cru
Jamie Clarke
  >  Luke
Bart Conner
  >  Bart Taylor
H.B. Haggerty
  >  Sgt. Smith
Carey W. Hayes
  >  Rod Reynolds
Chad Hayes
  >  Rex Reynolds
Beverley Hendry
  >  Tiger (as Beverly Hendry)
Laura Jacoby
  >  Wesley Jones
Marta Kober
  >  Becky
Lori Loughlin
  >  Christian
Kellie McQuiggin
  >  Foxy
Jack Weston
  >  Duke Best
Alfie Wise
  >  Eliott Dole

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rad (1986)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 14:24
Rad

Žanr: Drama
Godina: 1986
Država: SAD
Trajanje: 91 minuta
Uloge: Bart Conner, Lori Loughlin, Bill Allen
IMDb

Radnja filma:
Popularnost BMX utrka tema su ovog filma.
Priča o mladiću Cru Jonesu, koji ima želju i volju da osvoji BMX utrku zvanom Paklena staza koja bi mu donijela novac i slavu. No na putu prema pobjedi naiči će na mnoge naizgled nepremostive probleme i prepreke. Hoće li ih uspjeti prebroditi i pobjediti u utrci pogledajte u ovom filmu ... 

Trailer:

Prijevod napravio: vucina83 (hvala)
Možete ga skinuti OVDJE

Ažurirao Gajtana - 02.Prosinac/Dec.2010 u 17:43
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 17:42
Wink

Ažurirao Salvador - 02.Prosinac/Dec.2010 u 17:50
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 17:45
Hoće li Gajtana sa svojim neznanjem Englskog uspjeti prevesti radnju i unijeti dozu napetosti u nju?

Hoće! LOL

Molim moderatore da izbrišu ovaj post. Jednostavno nisam odoljela. Ne zamjerite!!!

Ažurirao Gajtana - 02.Prosinac/Dec.2010 u 17:46
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2017 u 11:45
Hehe, "cheesy " do zla boga, čak i za taj standardno prizemni ton filmova iz osamdesetih, no ne da sam ga voleo nego sam ga gledao makar 5-6 puta samo u bioskopu Heart Imao sam nekih 11-12 godina, vozio sam Pony a ne BMX, no šta sada....u filmu smo (klinci) imali za junaka dobricu-sanjara, slatku milicu, bunt protiv škole, trku bajseva....bogte, šta nam je trebalo više?

Gledao se rame uz rame sa BMX Bandits (ovo se prikazivalo kao "Paklena BMX staza") i potom filmom "Trashin" koji nas je pa zaludeo skejtom, svako malo sam trčkarao u bioskop da bi gledao neki od ta tri filma, i šta mi fali ? (retoričko je pitanje LOL) Malo su mi kolena ulupana, da se videti koji ožiljak (avaj, kasnije sam ionako znatno obogatio telo dotičnim LOL), i eto, živ i skoro pa zdrav. LOL

Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2021 u 14:05
Medju klincima u to vreme ko je vozio BMX bio prava faca . Lepa vremena !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.