Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wolfen (1981)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wolfen (1981)

Wolfen

Wolfen (1981)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1981

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

115 min

Režija:

Michael Wadleigh

Scenarij:

David Eyre
, Eric Roth
, Whitley Strieber
, Michael Wadleigh

Glavne uloge:

Albert Finney
  >  Dewey Wilson
Edward James Olmos
  >  Eddie Holt
Reginald VelJohnson
  >  Morgue Attendant
Gregory Hines
  >  Whittington
Tom Noonan
  >  Ferguson
Ralph Bell
  >  Commissioner
Dehl Berti
  >  Old Indian
Max M. Brown
  >  Christopher van der Veer
Sarah Felder
  >  Cicely Rensselaer
Peter Michael Goetz
  >  Ross
Sam Gray
  >  Mayor
Dick O'Neill
  >  Warren
Anne Marie Pohtamo
  >  Pauline van der Veer
James Tolkan
  >  Baldy
Diane Venora
  >  Rebecca Neff

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wolfen (1981)
    Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 20:08
Wolfen (1981)

Wolfen (1981)

Produkcija: Richard Sylbert. Production Company/A King-Hitzig Production/Orion.
Redatelj: Michael Wadleigh

Albert Finney..................Dewey Wilson 
Diane Venora..................Rebecca 
Film je pušten u kina 26. lipnja, 1981 godine.
Trajanje: 115 minuta
Zarada: 11 miliona $
Nagrade: 
1982 godina - nominacija za nagradu Saturn za najboljeg glumca (Albert Finney), redatelja (Michael Wadleigh) i najbolji scenarij (David Eyre i Michael Wadleigh), te osvojena nagrada " Golden Reel Award" za najbolju zvučnu montažu

SADRŽAJ:
"- Policajac Dewey Wilson istražuje par okrutnih ubojstava koja su moguće djelo životinja. No, ipak kako što više istražuje slučaj saznaje da su tu veće stvari na djelu, a moguće je da će žrtava biti i još. Zato Dewey uz još par prijatelja pokušava dokučiti tajnu misterioznih smrti..."

RECENZIJA:
"- Prvo da kažem za sve one koji bi mogli pomisliti po plakatu filma ili po radnji da je ovo možda film o vukodlacima - e pa nije.
Štoviše usudio bih se reći da bih ovaj film okarakterizirao kao paranormalni triller sa primjesom horor elemenata koji za radnju filma ima duhove vukova. Da dobro ste čuli duhove i to ubojite (iako je na početku film izgledao kao "animal attack" film).

Prevodi
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 20:18
Ovo je prvi film koji sam u kinu gledao i nisam mogao spavatiLOL jest da je film iz 81 ali ja mislim da se je kod nas par godina poslje prikazivao.Pogledao sam ga zadnji put prije neke 2 godine i ostao malo razočaran ali to je zato što je prošlo 20 i koju godina od kada sam ga zadnji put gledao i onda sam naravno imao drukčiju perspektivu pogleda na tavj film.Ali svejedno nije loš film da netko nebi pomislio drugačije.

Ažurirao Salvador - 22.Studeni/Nov.2010 u 20:21
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2010 u 20:22
Ma ja gledao kolekciju (300mb movies) i naisao na ovo,skinuo,prilagodio prevod i odgledao...Meni nije lose.....Noviji filmovi me smorili,nista pametno da izadje,pa skidam starije hihiti
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2010 u 02:13
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Ovo je prvi film koji sam u kinu gledao i nisam mogao spavatiLOL jest da je film iz 81 ali ja mislim da se je kod nas par godina poslje prikazivao.Pogledao sam ga zadnji put prije neke 2 godine i ostao malo razočaran ali to je zato što je prošlo 20 i koju godina od kada sam ga zadnji put gledao i onda sam naravno imao drukčiju perspektivu pogleda na tavj film.Ali svejedno nije loš film da netko nebi pomislio drugačije.

Bio je prije par mjeseci na Prvom programu u kasnom terminu.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2010 u 02:42
Jedna mala zanimljivost za ovaj DVDRip Još dok sam bio na mininovi sam dao request kookoo dali bi možda mogao taj film pronači i izripati i evo ga tu.Također i za Hell Night pošto su to prvi filmovi koje sam gledao kao mali i oduvijek mi je bila želja pogledati ih opet pa sam ga tako zamolio.

Ažurirao Salvador - 23.Studeni/Nov.2010 u 02:43
Na vrh
amirkamber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amirkamber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2010 u 19:33
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Ma ja gledao kolekciju (300mb movies) i naisao na ovo,skinuo,prilagodio prevod i odgledao...Meni nije lose.....Noviji filmovi me smorili,nista pametno da izadje,pa skidam starije hihiti
stvarno kad vidim kakvi sve noviteti izlaze, bacio bi kompjuter
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.