Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Bolji" i od Sivonjića?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Bolji" i od Sivonjića?

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Tko je autor "boljeg" promašaja?
Izbor Glasova Statistika ankete
2 [40,00%]
3 [60,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Bolji" i od Sivonjića?
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 09:34
U zadnje vrijeme u nogometu je sve više nevjerojatnih promašaja. Najnoviji u nizu je promašaj 18-godišnjeg Fahada Khalfana, reprezentativca Katara, koji je u produžetku četvrtfinalne utakmice Azijskih igara protiv Uzbekistana promašio nemoguće. 

Da stvar bude još i gora za mladog napadača, Katar je na kraju izgubio 0:1.

Čini mi se da je ovim potezom mladog Kataranina bivši igrač Dinama Ilija Sivonjić dobio dostojnu konkurenciju za svoj promašaj, pa sam stoga i napravio ovu anketu.

Podsjetnik na Sivonjićevo "remek-djelo":

Moj glas ipak ide domaćem kandidatu. Da se Ilija nije htio proslaviti, Moralesova lopta bi ušla u gol. grin
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 12:20
yikes
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2010 u 12:45
hahahaha, mislio sam da ne može gore od Sivonjića, izgleda da sam se prevarioLOL...ali stvarno koji promašaj, nemam riječi..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.