| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mosura aka Mothra (1961) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mosura aka Mothra (1961)Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2010 u 18:39 |
|
Mosura aka Mothra
Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Misterija
Država: Japan Godina: 1961 Uloge: Furankî Sakai, Hiroshi Koizumi, Kyôko Kagawa IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0055198/ Radnja filma:
Snimljen 1961. godine, Mosura je bio bioskopski trijumf Ishiro Honde protkan specijalnim efektima Eiji Tsuburaya. Uz Tohovu Godzilu (1954) ovaj film se može smatrati jednim od najboljih japanskih filmova svih vremena. Kada se grupa brodolomnika nađe na ostrvu na kom su se vršila testiranja nuklearnih bombi i uvidi da, začudo, ne postoje tragovi radioaktivnog zračenja, grupa istraživača će poći da ispita ostrvo. Tamo će pronaći jedno pleme i dve očaravajuće Shobijin (male vile). Na pokušaj da ih ulove, pripadnici plemena će reagovati, spasiti vile, a istraživače vratiti odakle su došli. Ipak, drugi pokušaj neće biti bezuspešan i vile će se naći u Japanu, gde će postati zvezde popularnog noćnog kluba u kom će svojim glasom opčinjavati sve prisutne. No, njihovo hipnotičko pevanje ima i drugu moć- da prizove drevno biće koje treba da ih spasi...
Trailer:
Prijevod radi: nesa979
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2010 u 00:56 |
|
Hvala nesa979 za prevod Titl mozete preuzeti ovdje:http://titlovi.com/titlovi/mosura-aka-mothra-111461/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |