Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za Mexican, The
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za Mexican, The

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za Mexican, The
    Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2003 u 22:12
Uvijek sam se cudio onima koji potrazuju divx preko ovog foruma kad ga sigurno ima negdje na netu. ALi nigdje neuspijevam naci titl za Mexican, ALI za dva cda. Pa ako netko ima neka pomogne.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2003 u 22:51
Deder nemojte svi odjednom. Opteretit cete server ili kako se vec zove! Ajd stvarno mi treba a nemrem nac.
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2003 u 00:07

Pa odreži titl na pola tj.na 2 cd

---Joj koji je to problem

Don't worry be happy
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2003 u 00:39

Možeš si jedan titl na dva titla jednostavn pomoću BSplayera i Notepada. Pogledaj u BSplayeru koji je zadnji frame od prvog cd-ja, i nađi ga uprijevodu. Ostatak prijevoda (poslje zadnjeg framea) iskopiraj u drugu Notepad tatoteku. A imaš i alata za to radit.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2003 u 01:07
ALi to mi se neda radit. Zar jednostavno ga netko nema?
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2003 u 01:25
Nemoraš niti preko notepada ima pun ku*** programa, s kojima možeš podijelit titl. Jebiga ti bi da ti ga još netko i podjeli??? To ti je 5 minuta posla, prije bi ga podjelio nego što si postao na ovaj theard.
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2003 u 01:29

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Deder nemojte svi odjednom. Opteretit cete server ili kako se vec zove! Ajd stvarno mi treba a nemrem nac.

E da ti tako treba rastavio bi ga!

Evo ti link, za The Mexican!

Bez uvrjede ali, onda si mogao pitati da ti netko podjeli titl, ili bolje kako se radi što sam ti ja opisao...

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2003 u 22:04

Deder reci mi program. PS Koji link?

Laicko pitanje: Ako u notepadu pronađem zadnji frame i nakon toga osjecem ostatak i kopiram u novu stranice, kako da promjenim one minute i sekunde koje uvjetuju pojavu titla? Znas na sto mislim?

Na vrh
zuky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zuky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2003 u 00:50
Imaš titl za Mexican na mojoj stranici.
www10.brinkster.com/zuky
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2003 u 22:49
E bas to hvala. Odgovara. Pa nije valjd da si ti pisao sve one silne titlove na tvojoj stranici? Ak jesi svaka ti cast. Ozbiljno. Kake ti imas koristi od toga?
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2003 u 23:14
Ma recimo sa Subtitle WorkShopom to napraviš bez problema. Sa Time adjusterom naštelaš titl do savršenstva.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.