| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le rouge et le noir (1954) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Le rouge et le noir (1954)Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 22:18 |
Le rouge et le noir (1954)Žanr: Drama
Režija: Claude Autant-Lara Jezik: Francuski Glumci: Gerard Philipe, Danielle Darrieux, Jean Martinelli, Anna-Maria Sandri Trajanje: 113 min | Kanada: 171 min | Francuska: 185 min (duža verzija) Pred sudom, Julien Sorel priznaje pokušaj ubistva žene koju je voleo i traži da bude osuđen na smrt. U iščekivanju presude, priseća se događaja koji su ga doveli do ovog tragičnog ishoda. Kao sin drvodelje, Julien je bio opsednut ambicijom da postigne bolje za sebe i popne se na društvenoj lestvici. Njegov prvi položaj bio je kao privatni ućitelj za bogataša Renala, kome je uzvratio tako što je započeo ljubavnu aferu sa njegovom ženom. Kada bude primoran da se razdvoji od nje, Julien odlučuje da pristupi bogosloviji kako bi se obučio za sveštenika. Međutim, ni ni tu ne uspeva da ispuni svoje težnje... IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0047432/ Prevod radi Marijana T |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2010 u 23:42 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |