Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eat, Pray, Love (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eat, Pray, Love (2010)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eat, Pray, Love (2010)
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2010 u 00:47

Eat, Pray, Love (2010)

Žanr: Drama, Ljubavni

Režija: Ryan Murphy

Jezik: Engleski, Italijanski

Glumci: Julia Roberts, James Franco, Javier Bardem, Richard Jenkins, Billy Crudup, Viola Davis

Trajanje: 133  min

Liz Gilbert (Julia Roberts) imala je sve o čemu bi trebalo da sanja jedna moderna žena - supruga, kuću, uspešnu karijeru, ali poput toliko drugih, ona se izgubila, zbunjena je i traga za nečim što zaista želi od života. Sveže razvedena i na raskrsnici, Liz iskoračuje iz bezbedne zone, rizikujući sve kako bi promenila život. Kreće na put oko sveta koji postaje i put samootkrivanja. Na svojim putovanjima, ona otkriva istinsko zadovoljstvo hrane jedući u Italiji; snagu molitve u Indiji i konačno unutrašnji mir i ravnotežu prave ljubavi na Baliju. Zasnovan na memoarima Elizabeth Gilbert, film Eat Pray Love dokazuje da zaista postoji više načina da se oslobodite i vidite svet.

Preuzeto sa: kolosej.rs

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0879870/

Prevod radi VBojana

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2010 u 00:15

Hvala VBojana za prevod filma Eat, Pray, Love (2010) Smile

Titl mozete preuzeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/eat-pray-love-110736/

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2010 u 00:07

jel nek gledao ovo cudo ?

aj neki komentar da znam sta me ocekuje i da li da se potrudim da ga izbegnem :)

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2010 u 04:13
Pa, ja sam licno razocarana, mada jesam prevela film, jer sam se prijavila pre nego sto sam ga pogledala. Po meni, jedina vrednost filma je James Franco
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 13:01
Mislim da će uskoro ukinuti sve postojeće načine za izvršavanje smrtne kazne i osuđenicima kao najstrožu kaznu puštati ovaj film. Kakva nula!!!!
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 13:05
čim ga je reklamirala Oprah, ne treba mu daljnja anti-reklama
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 14:04
Oprah, Oprah... što to učini nam ti...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.