Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jedna Mala Molba Za Clanove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jedna Mala Molba Za Clanove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jedna Mala Molba Za Clanove
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:05
U bazi postoji veliki broj titlova koji imaju samo naslov a nemaju relase (axxo,noir..itd)
E primetio sam da je par osoba skidalo crtani "Ninja Scroll" u bazi imaju 3 titla a ni na jednom nema napisan relase.E sad zamolio bih ostale clanove koji skinu neki film  npr "The Prophecy II-Aka Gods Army" ima 3 prevoda nema nigde napisan relase...
eto za taj film
odgovara relase The Prophecy II (1998).[DvDRip]-Syolaar.
Eto mala molba je da kada skinete neki film,nadjete prevod koji odgovara (a kod prevoda nema napisan relase) samo dodjite do titla ostavite komentar za koji relase odgovara.
Za 3ci deo filma The Prophecy 3 ja sam uzeo titl (koji ne odgovara) pa sam ga prilagodio za relase
[DvDRip]-Syolaar.Takodje  prilagodio sam prevod za film Childs Play 3.(dvdrip)

Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 20:39
Potpuno se slazem sa tobom .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.