| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dizni ne želi narkomana u "Piratima 4" |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dizni ne želi narkomana u "Piratima 4"Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 12:44 |
||
Dizni je objavio da će obrisati sve scene sa Kitom Ričardsom jer ne želi da promoviše narkomaniju, a sve nakon preporuka čuvenog narkomana javnosti "kako se drogirati, bez narušavanja sopstvenog zdravlja". Samo nekoliko dana nakon što je roker potvrdio da će ponovo glumiti oca kapetana Džeka Sparoua u četvrtom nastavku "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", najavljeno je iz kompanije Dizni da će njegova uloga biti izbrisana. Ovaj filmski studio nije srećan zbog podataka iz njegove biografije, naročito iz delova gde objašnjava načine drogiranja bez ugrožavanja sopstvenog zdravlja. Povod je najnovija biografija ovog rokera pod imenom "Life", iako je i ranije Ričards objašnjavao kako je koristio kokain i nekoliko puta potvrdio da je dugogodišnji narkoman. |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72085 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 14:47 |
||
|
Sva sreća pa to nisu znali prije snimanja trećeg dijela.
![]() Ova vijest je jako uznemirila Kietha, pa je izjavio slijedeće: DA IZMISLE NOVU DROGU, PRVI BIH JE ISPROBAO KEITH RICHARDS kaže kako se više ne drogira, no uvijek bi isprobao bilo koju novu drogu koju izmisle. "Svega sam se riješio. Sad čekam da izmisle nešto novo pa da to mogu isprobati. Spreman sam odvesti bilo koju novu izmišljotinu na pokusnu vožnju", rekao je slavni Rolling Stone. Richards je poznat po dugogodišnjoj konzumaciji raznih droga. S kokaina se skinuo tek 2006. godine nakon što je pao s kokosovog drveta pa zbog toga morao na operaciju mozga. "Onda sam morao prestati, to je bila poruka odozgo", kaže Keith. Dodaje kako je u prošlosti morao raditi posebna skrovišta u autu kako bi imao dovoljno mjesta na koja može skrivati svoje zalihe. Rocker je uvjeren kako će zbog svoje burne prošlosti sigurno završiti u paklu. Kaže da ne voli razgovarati o smrti. "Nisam još spreman suočiti se s Luciferom, mojim starim prijateljem, jer njega ću vidjeti kad umrem, sigurno me neće na neko drugo mjesto pustiti", kaže. |
|||
![]() ![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 14:52 |
||
Da, nisu znali od ranije
|
|||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |