| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
ALSong skin |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
XYZ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ALSong skinObjavljeno: 25.Listopad/Oct.2010 u 01:35 |
|
|
Nemam ideju gde bi ovo trebalo postovati. Po nekoj logici, tu je gde jeste. Našao sam ovaj zaista lep skin za ALSong Audio Player, takozvani "Blacky Orange" skin
Prethodna stranica je puna mrtvih linkova. Taj skin je napravljen i sa engleskim interfejsom. Ako ga neko već ima, molio bih ga da ga upload-uje negde, fajl je mali samo 200 KB. Originalni skin je na Poljskom ili Češkom ... jeziku, ne znam. Može se skinuti sa
Hvala unapred.
Ažurirao XYZ - 25.Listopad/Oct.2010 u 01:37 |
||
![]() |
||
XYZ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2010 u 19:55 |
|
|
Hvala bogu, apdejtovali su najzad link za taj skin
Na može se odgledati video kako je skin preveden. Pri tome je košišćen EditPlus tekst editor, a mislim da se isti posao može i drugačije odraditi. Mislim na komparaciju tog poljskog i nekog originalnog ALSong skina, i prostom zamenom stringova. Postovaću to rešenje čim ga odradim. Ažurirao XYZ - 02.Prosinac/Dec.2010 u 20:01 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |