Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - John Q (2002)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

John Q (2002)

John Q

John Q (2002)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2002

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

116 min

Režija:

Nick Cassavetes

Scenarij:

James Kearns

Glavne uloge:

Anne Heche
  >  Rebecca Payne
Denzel Washington
  >  John Quincy Archibald
James Woods
  >  Dr. Raymond Turner
Robert Duvall
  >  Lt. Frank Grimes
Laura Harring
  >  Gina Palumbo (as Laura Elena Harring)
Ron Annabelle
  >  Tow Truck Driver
Vanessa Branch
  >  Registered Nurse
Kevin Connolly
  >  Steve Maguire
Kimberly Elise
  >  Denise Archibald
James Finnerty
  >  Nurse Reggie
Michael Jaye
  >  Insurance Rep
Larissa Laskin
  >  Dr. Ellen Klein
Yanna McIntosh
  >  State Employee
Stephanie Moore
  >  Admitting Nurse
Daniel E. Smith
  >  Michael 'Mike' Archibald
David Thornton
  >  Jimmy Palumbo
Barry G. King
  >  Employee Manager
Gabriela Oltean
  >  Beautiful BMW Driver

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BrackoNe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BrackoNe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: John Q (2002)
    Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2010 u 23:05
 Naziv filma: John Q (2002)
 Poznat i kao: Džon Kju

Žanr: Drama; Triler;
Kriminalistički;

Režiser: Nick Cassavetes
 Datum izdavanja: 15. februar 2002. (S.A.D.)
 Jezik filma: Engleski
 Trajanje: 116 min.

Sinonopis

Drama o neobičnom izboru koji čini jedan otac ne bi li spasao život svog sina, postavši u očima javnosti veliki heroj, a u očima zakona kriminalac. Džon je običan čovek koji radi u fabrici i brine o svojoj porodici. Njegova žena Deniz i sin Majk predstavljaju mu sve na svetu. Majk se ozbiljno razboleva i neophodna mu je transplantacija srca koju Džon ne može da plati, a osiguravajuće društvo odbija da pokrije troškove operacije. On se zaklinje da će po svaku cenu održati sina u životu. S obzirom na to da mu vremena ponestaje, odlučuje da zauzme sobu za hitne slučajeve. Zatvara se zajedno sa taocima kojima je potrebna lekarska nega, i suočava se sa policajcem i pregovaračem Frenkom  i temperamentnim šefom policije Monrumom, koji želi da slučaj što pre privede kraju.

Na vrh
rade.c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade.c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 14:46
odličan svaka preporuka
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2011 u 22:15
Pregledavam sve teme trenutno zbog pravljenje novog podforuma pa naleteh na ovu.
Preporuka i od mene za ovaj film. Jos kad je izasao gledao sam ga, tako dobar film, dirljiv, realan natera te da zaplaces, jednostavno predobar film kojeg ne smete propustiti. 100000/10
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2022 u 16:02
Odlična krimi drama sa big Denzelom. Film se sa motivom glavnog junaka moze usporediti sa Dog Day Afternoon, ali je ovdje osjetljiviji i plemenitiji povod datog "pasjeg posljepodneva". Sve u svemu film koji će vas emotivno aktivirati, ali na koji nacin i koliko ovisi o vasoj empatiji i vezanosti za likove i radnju.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2022 u 17:07
Pa da mnogi `njegovi` filmovi su dobri i ne moze pa da se pogresi, prvi koji sam gledao je Cry Freedom (1987) , s sledeci Malcolm X (1992) , pa Pakula i njegov `The Pelican Brief` Fallen (1998) me je prijatno iznenadio , zatim  Man on Fire (2004) Inside Man (2006) ,Deja Vu (2006) su mi najvise prijali, mozda ovako na prvu, mada i posle kao americki gangster ili pilot, Demme-ovo i ekipino vidjenje romana od Condona mada tu je i stariji od Frankenheimer-a, ili pak u ovom ostvarenju nesto manje zbog nacina ponasanja lika koju su autori zamislili,  a i ostali su mi fini, ali ovako na prvu kojih se prisecam, svi su mi dobri, svaki na svoj nacin, naravno.

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2024 u 16:47
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2024 u 19:28
To je kao kod nas Klopka sa Glogovcem, samo što su Ameri prvi snimili.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.