Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - XVID PROBLEM
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

XVID PROBLEM

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sarkicro View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sarkicro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: XVID PROBLEM
    Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2003 u 19:04
Nemam problem sa zelenim ekranom već sam u 2 slučaja pronašao da su samo xvid filmovi nemogući za gledanje u stvari ima slike i tona ali je slika dupla i boja se razlijeva znači novi kadar prelazi preko starog i tada dolazi do prelijevanja i slike i boje da li je netko imao ovakav slučaj.
Na vrh
ZOX. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZOX. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2003 u 21:36

To ti je problem kod starijih verzija XviDa ! ali dosta starijih....

Smijemo znat o kojem je filmu riječ ? Ja sam jednom naletio na krivu verziju s tim bugom i s njom kodirao film, a sutradan izašla verzija  koja popravlja taj bug..naravno ja sam DVD pobrisao sa harda, tako da....

People use a Mac because they want to,
Windows because they have to. Anonymus
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2003 u 21:58
Ja vidjeh da imam imam nekakvih problema oko prijeljevanja boja s Red Dragonom. Imam sve potrebno instalirano te mi nije jasno u cem je problem. Mozda u nacinu kako je kodiran film. Ali nije to stariji film
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2003 u 22:01
kad smo vec kod te teme kako se rijesi problem sa zelenom slikom
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.