| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filmovi iz Srbije prema BiH ili Hrv. |
Odgovori
|
| Korisnik | |
spidermany
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 27.Lipanj/Jun.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Filmovi iz Srbije prema BiH ili Hrv.Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2004 u 23:34 |
|
Jeli se itko mjenjao s nekim iz srbije prema bih ili hrvatskoj i na koji je nacin to uradio !! (ako je uspijeo) Hitno je molim ako netko moze da mi hitno odgovori !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
rhymerator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 522 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2004 u 15:43 |
|
Posaljes u obicnom pismu/paketu cd-e i to je to...tako i on tebi...i nista vise.
|
|
|
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
|
|
![]() |
|
spidermany
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Lipanj/Jun.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2004 u 20:17 |
|
E tu je problem kod ovog tipa iz Bepgrada . Kaze sad ime neki carinski pregled kod svakog paketa i ako mi otkrije cd-ove da da ce mi ih oduzet jer je po zakonu porez na potrosni materijal (20%) a nisam ih prijavio!! I ja sam se raspitao i to je istina !!! I to je od 1.06.2004 godine tako kazu!! Medjutim ako mi otkrije cd-ove to je carinski prekrsaj bla bla bla bla tako su mi rekla e pa mene zanima dali je netko uzimao od nekog is yuge. poslije 01.06.2004 i na koji nacin ! P.S. planiram 200 cd-ova uzet od tog tipa iz Beograda!! Ažurirao spidermany |
|
![]() |
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2004 u 12:07 |
|
nemojte se zezati sa tom carinom mislim da je čak i zakonski kažnjivo (mogu tužbu podnijeti) najbolje je slati manjih količina (do 250 grama = 13 CD-a) i ići od poštanske ispostave do poštanske ispostave sve dok ne nađeš nekoga ko će primiti pošiljku bez ocarinjenja koje je zapravo deračina ja svoje CD-ove saljem unutar knjiga i malih teka sa debelim koricama
daklem pomalo i samo kod osobe koja vas već zna (zapamte ako se često pojavljuješ u pošti) |
|
![]() |
|
Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Rastaman Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2004 Status: Offline Points: 928 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2004 u 15:05 |
|
Nemoj se previše zezat i pisat tu po forumu način slanja cd-a, jer mislim da murja ovo nadgledava.Ali nisam siguran...
|
|
![]() |
|
Alex
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2004 u 17:47 |
|
ma ja sam slao u italiju i nije bilo nikakvih problema!!!!!!!!!
|
|
|
I'll be back
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |