| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hell Night (1981) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hell Night (1981)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2010 u 17:44 |
Hell Night (1981)ŽANR: Horor/Triler
GLUMCI: Linda Blair,Vincent Van Patten,Peter Barton
REŽIJA: Tom DeSimone
TRAJANJE: 101 min
Na nagovor svojih vršnjaka, četvero studenata prisiljeno je provesti noć u napuštenom starom ljetnikovcu koji slovi kao dom jedne poremećene obitelji od kojih su svi mrtvi, a samo je jedan član nestao. Nisu bili svjesni da će obična sablasna noć postati krvava i njihova zadnja, takozvana paklena noć... (opis filma nađen na jednom blogu) Trailer: Prijevod radi- Babusnica Ažurirao ddavid14 - 12.Listopad/Oct.2010 u 18:03 |
|
|
|
|
![]() |
|
Babusnica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 02.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Europe Status: Offline Points: 743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 17:46 |
|
Evo ga i titl http://titlovi.com/titlovi/hell-night-109380/
Inače odličan film, za sve ljubitelje slešera :)
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2022 u 13:51 |
|
Ubi me film, ubi! Probah prvo da gledam sa audio komentarom, meh, i pored režisera, Linde vražije Blair i dva producenta, dosadni su poput i samog filma, niš' zanimljivo, zabavno ni pametno da beknu...potom glupo i naivno pustih film od početka ne bih li se više uživeo u dotični...no ne vredi, predugo se otvara, istina je da su likovi nešto drugačiji negoli u tipičnim slasherima tog doba ali mi nisu išta zanimljiviji. Pa jbg glavni muški lik je ženstveniji od Linde Blair (koja je slatkica bila tada), potom mi lokacija ogromne vile nije bila interesantna, baš ne volim gotske horore a ovaj me je (ne izrazom, podžanrom ni temom već samo lokacijom) podsetio na njih. Nije mi odgovarao ni ritam filma, sve i kada su počela ubijanja meni je već svega uveliko bilo preko glave. Mrsko mi je pisati, bole me brige, dao sam mu čitavo veče, mnogo je, kume, mnogo. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |