| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sinhronizacija mp3 fajlova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
XYZ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sinhronizacija mp3 fajlovaObjavljeno: 11.Listopad/Oct.2010 u 20:17 |
|
Za reprodukciju mp3 fajlova koristim AlSong, koji ima ugrađen song lyrics editor, ali mi baš nije najjasnije kako ga treba koristiti. Vidim da pretražuje na Web-u za tekstom pesme, i pronađe dosta toga. No kad probam da linkujem neku sa pesmom....
ma ne snalazim se nikako. Probam nešto da izmenim u tekstu, ali neznam kako da to sačuvam i da ne dužim... ne snalazim se. Ovo je njegov editor Može li neko da objasni kako se to radi? I postoji li nekakav program za audio fajlove, poput SW-a za video fajlove? Nadam se da razumete koju paralelu ističem. Pronađem tekst pesme, napravim u Notepad-u ili negde već fajl, pa ga onda tim programom sredim.... Update: Možda sam postovao na pogrešnom mestu? Možda je trebalo u Softveru?
Ažurirao XYZ - 11.Listopad/Oct.2010 u 21:27 |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2010 u 22:09 |
|
Ludilo, nisam znao ni da ovakve stvari postoje!
|
|
![]() |
|
XYZ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2010 u 00:25 |
|
Nešto mi se čini da na Estsoft forumu u ALSong sekciji postoji nešto kao baza za tekstove pesama. Verovatno je to to... pronađete lyrics za numeru koju slušate, sinhronizujete je ako treba, pošaljete (Valjda u tu bazu ???), te kad odradite sve to, kod reprodukcije možete da vidite taj tekst.
Nikakvo posebno objašnjenje kako odraditi sinhronizaciju nije potrebno, sve je u ALSong-ovom helpu. Update: A tu je i video falj koji objašnjava kako se to radi
Meni je bilo interesantno utoliko da se napravi paralela sa SW 2.51 za videa, još uvek se niko nije oglasio da kaže zna li za neku aplikaciju koja bi slično radila za mp3 i ostale formate sa tekstovima pesama.
Ažurirao XYZ - 14.Listopad/Oct.2010 u 02:45 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |