Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bittorrent preko PROXY-ja...molim pomoc..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bittorrent preko PROXY-ja...molim pomoc..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bittorrent preko PROXY-ja...molim pomoc..
    Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2004 u 15:46

Rec je o internet vezi preko proxy-ja (SOCKS 5), znaci ne klasicni tcp/ip protokol i nacinu download-a preko bittorent-a (za koji je vecina sigurno cula)...

U samom programu pod stavkom preferences nema setovanja za proxy server, stoga sam zakljucio da sam program ne podrzava proxy konekciju, ali da ipak postoji mogucnost povezivanja preko bittorrenta na proxy na nacin preko zasebnog programa koji omogucava da se bilo koji program (cak i koji nemaju integriranu proxy settings, dakle i torrent) mogu prikljuciti preko njega na proxy?

Molio bih nekog koji zna ovakav program i ko zna kako ovo da izvedem da javi...Hvala unapred na pomoci.

rhymerator.

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2004 u 18:08
Pa ja sam jako dugo istrazivao na racun ove teme jer i sam imam problem sa proxyjem. Probao sam vise razlicitih programa ali ni jedan nije uspio proraditi sa bittorente. Probao sam i razne inacice tog programa ali nista.
Inace, taj postupak se zove http tunneling, tj. usmjeravanje preko http.

FFS
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2004 u 18:26

Da, pretpostavio sam da treba uraditi nesto slicno, ali jos nisam uspeo. Ipak ako neko zna neka javi.

Hvala FFS

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2004 u 01:55

ovako...pokusavao sam 3 godine potjerati bilo kakav program tipa napster (kazaa, soulseek, dc++ etc..) pomocu dodatnih programa jer imam firewall koji se nemoze dirati (nije na mom kompjuteru) i napokon sam uspio...

dakle moj firewall radi tako da prijeci druge portove osim porta 21, ine dopusta slanje podataka tj upload... tako da sam dokucio da treba sve nekako zamaskirati na port 21 i preko proxija slati podatke..

evo metoda koja mi je uspijela... i radi s DC ++ koji ti je najbolji i netreba ti ni bitorrent ni kazaa ni sl..

skines: YourFreedom ili Hopster (http tunneling programi)..preporucam yourfreedom jer nije ogranicen.

onda skines SocksCap program

obadva instaliras. u yourfreedom uneses ip adresu proxija, testiras jel radi, onda potjeras sockscap u njega uneses new program. das adresu di ti je instaliranj npr DC++ ili SoulSeek ili WinMX (s njima radi to sam probao). onda startas yourfreedom (start connection) kad vidis u message da je konektiran, onda odes u sockscap i stisnes na dc++ i run. onda ce ti radit :-0

kasno je pa sam malo zbrkano pisao, valjda ce nekome pomoci...to je npr rjesenje ako radite u nekoj firmi koja brani p2p programe...

ps

prekosockscapa mozes potjerati i winamp i ostale programe pa ce ti raditi stream zvuk i ostalo...

Halo Bing, kako brat?...Cijena?! Prava sitnica!
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2004 u 18:43
Mozes li mi poslati na Email YourFreedom jer ima stranica ne radi a i ne mogu ga nigdje drugde naci. Probao sam sa Hopsterom i uspjelo mi je ali je ogranicen na 2kbps sto mi nije dovoljno (imam brzu vezu prema internetu).
Moj mail je ffroms@softhome.net

FFS
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2004 u 21:58

nemogu ti ga poslati jer je 23 megabajta veliki

ali probaj na dwonload.com ili na tucows.com

Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2004 u 17:11
Na zalost nema ga nigdje. Izgleda da je povucen san neta. Mozda bi se naslo na nekom ftpu ali im ionako ne mogu pristupiti pa mi je svejedno. Probat cu sa http-tunnel koji, navodno, nudi 40kb/s besplatno a za brze treba platiti, ali mi je dovljna i ta brzina ako je to tocno.

FFS

EDIT: Na zalost, prevario sam se. Nude samo 1,5kb/s besplatno.

Ažurirao ffroms
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2004 u 18:20

Mickey 8 i ffroms, hvala na ovome pa cu pokusati namestiti dc++.

Sto se tice kazaa-e i emule njih sam uspeo namestiti bez ikakvih dodatnih programa!

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2004 u 01:02

to ti ovisi o tome kakav firewall imas i kolika je stopa zastite.

moj brani maksimalno sve i bez ova dva programa nebi mi radili ni p2p ni ftp ni mirc ni icq ni winamp radio....

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.