Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ima da se ubijem...obrisah sve sa memor.kartice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ima da se ubijem...obrisah sve sa memor.kartice

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ima da se ubijem...obrisah sve sa memor.kartice
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:37
CryCryPošto me telefon danima zeza,dok sam pokušavala da slikam nešto zatražio mi je da formatira mem.karticu.Sasvim slučajno u brzini sam kliknula na YES i zeznula se kao nikada,obrisala sam sve što je bilo na njoj.
Ima li neko neko rešenje?Da li postoji back up podataka?Neki način da vratim slike i ostalo što sam obrisala?

CryCry
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:40
Slikaj ponovo

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:42
Bash ti hvala...ozbiljnost je na nivou...svaka ti chast,
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:46
Mislim da ne mozes da vratis,nema back up
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:48
Hvala, to je rezultat 99% čistog genija i 1% teškog rada.
No,
formatiranje = Spržiti.

Tako da nema povratka.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:48
Kad se formatira, nema vraćanja. Unhappy
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 22:57
uh...sve slike mi odoše u očin,poneki snimak i joooooooooooooooj...smorila sam se kao plovak sad...
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:03
Teoretski je moguce, imas programe da vrate izbrisane stvari ili cak formatirane e sad koliko ce biti uspesno to je pitanje. Ja sam uspeo da povratim par filmova koje sam greskom izbrisao cak i neke stvari posle formata HDD-a, nadam se  da nisi posle formata snimila nesto na kartici to ce otezati posao...

Link3 free

Pokusaj da nadjes full verije programa na torrentima/warez sajtovima i progooglaj malo ne moze da skodi Smile

Ažurirao Babusnica - 02.Listopad/Oct.2010 u 23:07
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:08
Ništa nisam dirala,jer znam da ako išta slikam posle da će da napravi problem,ništa nisam radila,samo sam pogledala koje je stanje posle formata...bed mi je nevidjen,pokušću,tebi hvala mnoooooogo i šaljem ti jako veliki poljubac i milku od 300g ako uspem.Može? :):):)
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:09
Nisam nista googlala,htela sam da čujem od iskusnijih,da me neko ili razočara ili da me razveseli...sad ćemo videti šta će biti od to dvoje...
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:14
Probaj
GetDataBack 
Data Recovery Softver

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:16
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

CryCryPošto me telefon danima zeza,dok sam pokušavala da slikam nešto zatražio mi je da formatira mem.karticu.Sasvim slučajno u brzini sam kliknula na YES i zeznula se kao nikada,obrisala sam sve što je bilo na njoj.
Ima li neko neko rešenje?Da li postoji back up podataka?Neki način da vratim slike i ostalo što sam obrisala?

CryCry

Ne postoji rešenje. Kada jednom obrišeš, nema vraćanja.

Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:16
Moze OK
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:22
Originalno postovano od strane Babusnica Babusnica piše:

Moze OK
+1
prikljuci mob na pc preko usb, instaliraj neki program od gore ponudjenih i probaj da pronadjes fajlove sa tog Drive-a na koji ti je kartica mobilnog na pc. Cuo sam do sad dosta preporuke za program filescavenger. A ima i program restore my files...
SrecnoWink
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:24
E taj sam ja koristio, file scavenger , tnx sto si me podsetio Thumbs Up
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:26
Hvala vam najlepše,pokušaj sledi,pa se javim koliko sam bila uspešna...

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 23:27
Za HDD se moze nesto, a za memorisku neznam, ti ces sad proveriti i javiti.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 00:38
uspeshno se vracaju podatci za sad,koliko vidim par slika je oshteceno,ali nije sve skinuo jos uvek,mozda sve i bude ok do kraja...
file scavenger je pozitivno iskorishcen i mozda bi mogli da otvorimo i neku lepljivu temu kako vratiti podatke...
HVALA puno svima,Babushnice shalji adresu da ti shaljem obecano...
Ice dusho tebe ima da izljubim kad te vidim... :)
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 00:41

uspeshno se vracaju podatci za sad...

Znači da nisi dobro formatirala karticu prošli put. LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 00:42

Ice dusho tebe ima da izljubim kad te vidim... :)

Lucky bastardROFL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.