Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ffdshow i problem sa prikazom titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ffdshow i problem sa prikazom titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ffdshow i problem sa prikazom titlova
    Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:20
Ovo me već stvarno počinje živcirati, i to jako. Problem je slijedeći: pokrenem film u playeru, koji koristi ffdshow (probao sam ih nekoliko). Film normalno krene ali nema titlova. Odem u postavke i ručno označim kvačicom "subtitles" i tada rade normalno. Izađem iz playera i pokrenem neki drugi video. I opet nema titlova nego ih moram ručno označavati u opcijama. I tako stalno. Ostale opcije pamti, samo to ne.

Pokušao sam install/deinstall i koješta ali nije uspjelo. Imam na kompu win7 ultimate.

Da li netko zna rješenje ovog??? Jer sam stvarno već popiz.....
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:21
pa podesi mu direktorij odakle da vuce titlove...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:25
Ubaci Km Player,instaliraj,pusti film u KM Playeru i samo obelezis prevod i prevuces (ubacis) u km player i kraj.....

Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:26
Ma nije stvar u poddirektoriju, nego kod svakog pokretanja ffdshow-a ona kvačica "subtitles" ostane neoznačena. Ja ju označim, izađem iz playera, ponovo otvorim film i opet je neoznačena. 
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2010 u 22:41

Koji player je u pitanju?

Kod nekih player-a kad izvršiš neko podešavanje (promenu) kao što si ti uradio, ako izađeš iz programa na "x", player ne zapamti to podešavanje.

Ne znam koji player za filmove koristiš, ali i to može da bude u pitanju, mada kažeš da pamti ostala podešavanja, pa mislim da to nije u pitanju.

Ipak se ovde radi o podešavanju playera koji koristi ffdshow - pa bi bilo dobro da prvo napišeš o kom se playeru radi.

Druga stvar - većina pleyera će odmah učitati titlove ako se film i titl isto zovu (ako nije tako - neki playeri neće to da urade) itd ...

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 17.Rujan/Sep.2010 u 22:42
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2010 u 02:19
Ne znam koji će ti ta opcija za učitavanje prevoda sa FFDShow-om ali dobro.. Ajde "slikaj" prozor FFDShow-a gde se vidi to podešavanje za prevode i postavi ovde.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.