| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Return to Eden (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Return to Eden (1983)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 22:03 |
![]() Stefanie Harper je imala sve, ljepotu, bogatstvo i supruga kojeg je voljela... sve dok se njezin suprug nije zaljubio u njezinu najbolju prijateljicu. On je, u namjeri da se dokopa njezinog novca, baci s broda u ralje krokodila. Međutim, ona preživi napad i iako užasno unakažena provede mnoge mjesece na operacijskom stolu kako bi vratila svom licu neku drukčiju ljepotu. U grad se vraća pod drugim imenom i s drukčijim licem te traži način da se osveti svom suprugu. On je svima rekao da ju je ubio krokodil, te sad čeka 7 godina, nakon kojih će i pravno steći uvjete da se dokopa njezinog novca i oženi se za njezinu najbolju prijateljicu... Žanr: drama, romansa, triler Gl. uloge: Rebecca Gilling................. Stefanie Harper/Tara Welles James Reyne.................... Greg Marsden Wendy Hughes................. Jilly Stewart James Smilie.................... Dr. Dan Marshall autor: zkarlov prijevodi-online Linkovi: IMDB Wikipedia TITLOVI Ovu trodjelnu mini seriju nam prevodi kolega zkarlov ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2010 u 17:52 |
|
Hvala zkarlov za prevode serije Return to Eden (1983) Titlove mozete preuzeti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=RETURN%20TO%20EDEN%20&jezik=
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |