| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Orlovi" nisu bili na visini zahteva |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Orlovi" nisu bili na visini zahtevaObjavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 00:45 |
|
|
Srbija - Slovenija 1:1 (0:0)
Žigić 86' - Novaković 63' Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da pobedi Sloveniju u drugoj utakmici kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Poljskoj i Ukrajini. ![]() U prilično nervoznoj i rastrzanoj utakmici "orlovi" su u većem delu meča igrali slabo protiv veoma dobro organizovanog protivnika koji je do vođstva mogao da dođe i znatno ranije. Srećom, Nikola Žigić je u završnici meča uspeo da iskoristi jedan od retkih dobrih centaršuteva i donese bod našoj reprezentaciji koja će sada na nekom od težih gostovanja morati da kompenzuje ovaj, uslovno rečeno, neuspeh. Sledeću utakmicu reprezentacija Srbije igra 8. oktobra u Beogradu protiv reprezentacije Estonije, a četiri dana kasnije sledi gostovanje Italiji. (http://www.sportskacentrala.com/) Eh, naši orlići su izgleda prešli u lenje orlušine. Treba im GPS da nađu put do prvenstva evrope. |
||
|
||
![]() |
||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 03:54 |
|
|
A bio je i penal nad Lazovicem,inace Slovenija je izuzetno organizovana ekipa,nadtrcali nas i takticki nas provalili,pokrili nam krila a znaju da nemamo dobrog spica i cekali nas na kontru...a samo nemoj da hvalis Zigica,covek je fudbalski promasaj,spor je,nema osecaj za gol,nikad ne ide na centarsut vec samo stoji ko neko drvo,kakav je to spic koji nije godinu ipo dana dao gol za reprezentaciju
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 03:55 |
|
|
Jedna reč - CLEO.
|
||
|
||
![]() |
||
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 09:33 |
|
Brazilci su izgleda najbolji "Srpski" igrači. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 09:54 |
|
|
Nažalost, ali je tako. Mislim, ja stvarno ne znam ko je najgori napadač kod nas. Konkurencija je toliko jaka da se prosto ne mogu odlučiti. Propali Žigić koji veze čovek nema sa vezom, i čije je vreme (ako je ikad i postojalo) prošlo malo po odlasku iz Zvezde. Pantelić - pa njemu je vrh karijere bio onaj gol Zvezdi dok je još u Sartidu bio. Ko forsira onog Lazovića, takođe mi nije jasno. Mislim, on ni u Partizanu nije bio bog zna šta a tek sad... blah ili gna, svejedno.
Gledam sinoće, nema igre, svi nešto jure k'o muve bez glave... Ubeđen sam da bi, da su uzeli ekipu Partizana (izbaci strance i ubaci Vidića i eventualno Kačara i Tošića) sinoć glatko dobili Slovence... |
||
|
||
![]() |
||
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 10:32 |
|
Vidim, mnogi su protiv Klea i uopšte naturalizacije stranaca... Kažu, nek' igraju naši pa kakvi god da su, i nek' urade koliko mogu i umeju... Ja to gledam malo drugačije:
1. Ne navijam za ime i prezime nego za dres (Srbija, Partizan).
2. Živo me zabole za ekipu koja gubi, sve i da je u njoj 11 mojih braće i rođaka. Neću da se nerviram, nisam mazohista.
3. Volim da dres za koji navijam nose najbolji raspoloživi (ko god da su). Po logici stvari, tako rastu šanse da rezultati budu povoljniji.
4. Kako trenutno stvari stoje, najbolji raspoloživ je taj Kleo.
Da ovo gornje ne bude off topic: gledanje utakmice sa Slovenijom je tipičan primer mog poimanja mazohizma, još eventualno jedna takva i ja prestajem to da pratim. I uopšte nije tačno kako su Slovenci neki dobar i organizovan tim. Čim smo ih napali, oni su se pogubili. Onaj Lazović meni ne bi igrao ni za Palilulac. Ažurirao srkis - 08.Rujan/Sep.2010 u 10:43 |
||
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 10:35 |
|
Vala baš. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 15:52 |
|
Prevedeno na hrvatski - Eduardo. ![]() Mislim da je priča oko naturaliziranih stranaca nepotrebna. Ili su bolji od "naših" igrača pa će nam donijeti kvalitetu više ili ih ne treba naturalizirati. Hvala Bogu, za Brazil ih može igrati samo 20-ak, a svi ostali su "na prodaju". |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 16:35 |
|
|
Protiv toga sam da igra Kleo iz prostog razloga sto nije Srbin,neki nasi Srbi cekaju za pasose da bi mogli da kopaju i da prezive a neki osrednji Brazilac koji je trenutno u formi(ali nazalost bolji od nasih napadaca)da dobije pasos eto tako jer se izgleda u nasem mafijaskom fudbalu sve moze.Tog Klea sad svi hvale ali nazalost kad bude pao u formi svi ce mu okrenuti ledja i bice isto kao sa Moreirom.Taj Moreira je da podsetim bio dva puta proglasavan najboljim igracem nase lige i nudili su mu Srpski pasos kao sad Kleu ali on je vec igrao za drugu drzavu.I sad kad je pao u formi i trenutno je u Teleoptiku niko i ne prica o njemu...Jeste Zigic mozda promasio profesiju i nikad ne bih voleo da ga vidim za Reprezentaciju koliko je los i jeste Pantelic osrednji napadac ali su barem nasi Srpski igraci...a i gledajte malo sa logicne strane,kad je Kleo igrao za Rasing,Levante,Valensiju(Zigic jeste)kad je Kleo igrao za Hertu,Ajax,Salke(Pantelic jeste),pa taj Kleo je do sad samo igrao u Partizanu,u mafijsakoj Srpskoj ligi i u osrednjem Brazilskom klubu...a najgore mi je sto uopste ne pominjemo taj dobar vezni red Partizana i tog Tomica,Sasu Ilica,Ilijeva,Petrovica...koji su Kleu namestali sve te golove a ne samo Kleo,Kleo,Kleo.Zasto nije ovoliko golova dao u Zvezdi,zato sto je Zvezda u tom trenutku imala nazalost ocajne igrace
|
||
![]() |
||
heller
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: hell Status: Offline Points: 297 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 18:56 |
|
|
A gde to mi čekamo pasoše? Beži bre, napred Kleo!
|
||
![]() |
||
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 04:05 |
|
Nije poenta ovde o pasosima...poenta je da Kleo nije Srbin i nije Srpski da neki Brazilac igra za nas,ali dzabe ja to tebi pricam kad si ti verovatno Grobar koji je sad u navijackom raspolozenju zbog dobrih rezultata Lige Sampiona.Ne moze brate nije Srbin i ne moze Kleo da igra i nadam se da ga Srbenda Radomir Antic nikad nece pozvati za Reprezentaciju Ajde sad da uvozimo i igrace pored svega ostalog,sto na primer ne bi nekom Albancu,Siptaru dali pasos i pozvali da igra pod Srpskim grbom.Jel moze na primer Hamdi Salihi,on je recimo dobar Albanski fudbaler,sta nam fali,dovedemo ga u Partizan da postigne par dobrih golova i Karadzic mu obezbedi mesto u timu
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |