| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Format rmvb |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Format rmvbObjavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 20:50 |
|
E ovako za gledanje filmova,serija...etc koristim program KM Player i do sada je sve ok...
Serije skidam u mkv formatu i ogovaraju pa ih gledam ali sada sam nabavio jedan crtani i on je u rmvb formatu....ja ga pustim u Km Playeru,crtani ide,ubacim prevod-prevod ide....ali nema zvuka.. e sad-zvucnici-ukljuceni...sve je Ok sigurno mi treba neki codec za rmvb format (da ima zvuk) Neko zna koji codec treba? malo sam guglao i kazu ljudi da se skine mega K lite pack....mada ja ne bih to sve da skidam(sj&&&cu nesto)e sad zna neko koji mi je codec potreban? |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 21:08 |
|
http://www.free-codecs.com/download/real_alternative.htm
Ali opet TRI puta pročitaj svaku stavku, pogotovu u podešavanjima default programa za puštanje video fajlova. |
|
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 21:22 |
Hvala,ja sam odavde http://www.rmvbcodec.com/ skinuo real alter.samo instalirao i sada je sve ok....nisam nista namestao samo instalirao i pustio.(I cuo se zvuk)Moze pod kljuc ![]() ![]() |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |