| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wild Target (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wild Target (2010)Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2010 u 08:31 |
|
Wild Target
Radnja filma:
Bill Nighy glumi plaćenog ubojicu Victora Maynarda koji je poslan da ubije umjetnicu, odnosno Emily Blunt, nakon što je ona podvalila jednom gangsteru. No umjesto da ju ubije, on shvati da ga njegova "meta" privlači i on ju poželi radije zaštititi. Slučajno se u priču umiješa i Rupert Grint, nakon što ga udare autom, te sada svo troje bježi od gangstera. ( tekst preuzet sa: www.moj-film.hr ) Žanr: Komedija
Trajanje: 98 minuta Godina: 2010 Država: Francuska, Engleska Redatelj: Jonathan Lynn Glumci: Bill Nighy, Emily Blunt, Rupert Grint, Martin Freeman, Rupert Everett IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1235189/ Trailer:
Prijevod radi: demaksi
možete ga skinuti ovdje: http://titlovi.com/titlovi/wild-target-106632/
Ažurirao Gajtana - 03.Rujan/Sep.2010 u 14:19 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 23:31 |
|
Samozatajni Bill Nighy briljira u ovom filmu, bas kao i u The Girl in the Café (2005) iako se radi o dva razlicita zanra. Rupert Grint kojeg poznajemo kao crvenokosog klinca iz Harry Pottera opet dokazuje da je ne samo bolji glumac od Daniela Radcliffea vec i simpaticniji ,a Rupert Everett usprkos bradi i tome da glumi "negativca" i izgleda bolje no ikad. U filmu Wild Target ima mnostvo scena koje vam izmamljuju smijesak, koji svako toliko kulminira grohotom. Ako se zelite opustiti i nasmijati od srca, za razliku od americkih komedija uz ovaj cete to i moci.
Hvala demaksiju za prevod ove odlicne britanske komedije: http://titlovi.com/titlovi/wild-target-106632/ Ažurirao Kneginja - 07.Rujan/Sep.2010 u 23:36 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2018 u 18:52 |
|
Da ne bih razmisljao sta kazati o ovom filmu mogu samo jednu stvar reci, a to je pogledajte Kneginjin komentar, i to je to.Zeleo bih ipak dodati nesto.Da publika vise paznje obrati na odlicne filmove i serije koje dolaze iz Engleske, i odmore malo od Amera.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |