| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lorna Doone (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lorna Doone (2000)Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 13:42 |
|
Lorna Doone
Radnja filma:
Godina je 1675. Engleskoj prijete religiozna i politička previranja. Katolički brat kralja Charlesa II, James, je slijedeći prijestolonasljednik, ali mnogi protestanti polažu nade u Charlesovog ilegalnog sina, vojvoda od Monmoutha. Po kraljevoj smrti, konflikt je neizbježan...
Više od sedam dana putovanja od Londona, Exmoor je primitivno i bezakonito područje. Ovdje, farmer Jack Ridd živi sa ženom Sarom, sinom Johnom i dvije kćeri. Jedina sjena nad njihovim jednostavnim životom je bačena od strane odbjegle obitelji Doonesa. Aristokratski Doonesi su prognani iz svoje zemlje i sad žive od pljački i ubojstava. Brutalnost im je legendarna. Žanr: Romantična drama
Država: Engleska Godina: 2000 Trajanje: 180 minuta Redatelj: Mike Barker Uloge: Martin Clunes (Jeremy Stickles), Richard Coyle (John Ridd), Aidan Gillen (Carver Doone) Amelia Warner (Lorna Doone), Anthony Calf (Tom Faggus), Barbara Flynn (Sarah Riddová) Anton Lesser (Poradce Doone), Jack Shepherd (Reuben Huckaback), Trevor Cooper (John Fry) IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0259786/ Trailer:
Prijevod radi: Marijana T
Ažurirao Gajtana - 01.Rujan/Sep.2010 u 21:13 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 00:49 |
|
Hvala Marijana T za prevod Lorna Doone (2000) Preuzeti ga mozete ovdje: http://titlovi.com/titlovi/lorna-doone-107238/ |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |