Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fallen (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fallen (1998)

Fallen

Fallen (1998)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1998

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, fantazija, triler

Trajanje:

124 min

Režija:

Gregory Hoblit

Scenarij:

Nicholas Kazan

Glavne uloge:

Denzel Washington
  >  John Hobbes
John Goodman
  >  Jonesy
Elias Koteas
  >  Edgar Reese
Donald Sutherland
  >  Lt. Stanton
Embeth Davidtz
  >  Gretta Milano
James Gandolfini
  >  Lou
Tara Carnes
  >  Teenage Girl
Gabriel Casseus
  >  Art
Tony Michael Donnelly
  >  Toby
Cynthia Hayden
  >  Society Woman
Robert Joy
  >  Charles
Frank Medrano
  >  Charles' Killer
Ronn Munro
  >  Mini Golf Owner
Michael J. Pagan
  >  Sam
Ray Xifo
  >  Society Man

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fallen (1998)
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 01:03
Fallen (1998)

IMDB
TITLOVI

Žanr: triler, drama
Trajanje: 124 min
Režija: Gregory Hoblit

Uloge:
Denzel Washington ... John Hobbes
John Goodman ... Jonesy
Donald Sutherland ... Lt. Stanton
Embeth Davidtz ... Gretta Milano
James Gandolfini ... Lou

Detektiv Džon Hobs juri ulicama prepunih ljudi u pokušaju da uhvati ubicu. Eno je mala sredovečna žena. Ne, čekajte: ubica je plašljiv čovek iza nje. Ali sada, to je već neko drugi. Ubica je svako od njih i niko. Zapravo, Hobs je u poteri za demonom koji se seli iz jednog tela u drugo neprimetnim, lakim dodirom u prolazu. Detektiv Hobs je izgleda u poteri za besmrtnim protivnikom.

Ažurirao jafforidza - 25.Kolovoz/Aug.2010 u 18:14
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 16:42
Filmčina na kubik. Mene je ovaj film toliko impresionirao da bi se čak usudio reći da mi je ovo najbolji Denzelov film; puno odličnih filmova ima, al ovaj me baš iznenadio jer nisam očekivao ovako nešto. Atmosfera, likovi, scenarij, režija, gluma, totalno me obuzelo, skoro isto kao i same likove što je obuzelo, ali skoro. Stvarno unikatan detektivski, krimi-triler film, za mene osobno legendaran.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 18:54
Da odlican film, i eto dobio je koju rec u temi,   jedan od filmova na koji se cesto pozivalo ili se pominjao u temama  kod nekih relativno novijih filmova, slicno kao i Frequency (2000) sto se pominjao za jedan niz filmova i serija, itd.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.