| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fallen (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fallen (1998)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2010 u 01:03 |
|
Fallen (1998) IMDB TITLOVI ![]() Žanr: triler, drama Trajanje: 124 min Režija: Gregory Hoblit Uloge: Denzel Washington ... John Hobbes John Goodman ... Jonesy Donald Sutherland ... Lt. Stanton Embeth Davidtz ... Gretta Milano James Gandolfini ... Lou Detektiv Džon Hobs juri ulicama prepunih ljudi u pokušaju da uhvati ubicu. Eno je mala sredovečna žena. Ne, čekajte: ubica je plašljiv čovek iza nje. Ali sada, to je već neko drugi. Ubica je svako od njih i niko. Zapravo, Hobs je u poteri za demonom koji se seli iz jednog tela u drugo neprimetnim, lakim dodirom u prolazu. Detektiv Hobs je izgleda u poteri za besmrtnim protivnikom. Ažurirao jafforidza - 25.Kolovoz/Aug.2010 u 18:14 |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 16:42 |
|
Filmčina na kubik. Mene je ovaj film toliko impresionirao da bi se čak usudio reći da mi je ovo najbolji Denzelov film; puno odličnih filmova ima, al ovaj me baš iznenadio jer nisam očekivao ovako nešto. Atmosfera, likovi, scenarij, režija, gluma, totalno me obuzelo, skoro isto kao i same likove što je obuzelo, ali skoro.
Stvarno unikatan detektivski, krimi-triler film, za mene osobno legendaran.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 18:54 |
|
Da odlican film, i eto dobio je koju rec u temi, jedan od filmova na koji se cesto pozivalo ili se pominjao u temama kod nekih relativno novijih filmova, slicno kao i Frequency (2000) sto se pominjao za jedan niz filmova i serija, itd.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |