Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Promena ikonica i Windows 7
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Promena ikonica i Windows 7

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Promena ikonica i Windows 7
    Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2010 u 18:08
Još kad sam se prvi put susreo sa "sedmicom", zapalo mi je za oko da nema opcije (osim iz Registry-ja, što može biti zeznuto) za promenu ikonica određene ekstenzije. Znate ono, kod XP-a:

tj

Evo programčeta kojim rešavate problem:

Download

Isuviše je jednostavan da bih dalje pisao o njemu.Wink
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 00:17
Imam pitanje, naime instalirao sam windows 7, i stvarno je super...ali imam problem, naime slova su mi i na netu, i na kompu, kad pišem na skype, kad prevodim, presitna...čovječe toliko mala da ću oslijepiti ako budem još par sati imao takva..naime rezolucija mi je najviša...1650x1550, a kad pokušam smanjiti, na onu što sam imao na XP 1730x768 prepolovi mi ekran..odnosno ekran nije ispunjen....i sad ne kužim kako da povećam slova, jer ovo je nepodnošljivo...ikone znam povećati...i kad ikone povećam slova ostaju i dalje mala...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 00:23
Ne brini, skupit ćemo mi na forumu pare za kupnju naočala, da možeš nastaviti i dalje prevoditi...

LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao nebojsa66 - 23.Listopad/Oct.2010 u 00:23

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 00:24
UmiremROFL

Nešo nije smiješno, moje oči su u pitanjuLOL

ps. baš sam sladak ispao na toj sliciLOL

Ažurirao outside - 23.Listopad/Oct.2010 u 00:25
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 00:41
Dobro, dosta zezanja, stvarno čovjeku treba pomoć... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 01:02

na skali mozes rucno da povecas do velicine koja ti odgovara.....

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 01:03
evo biiiiig help: roll back to XpROFL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 01:14
@conja hvala na odgovoru...tako sam i napravio, i riješio sam problem tako što sam prešao na explorer, jer na njemu se poveća font, dok u firefoxu ostane i dalje presitan...i onda moram stalno ići ctrl +, i to....šteta jer dugoo koristim firefox..ali nema veze, dobar je i explorer...

ice neću, super je 7-ica...LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 01:23
Samo da još pitam jel se može ovako naštimati i u firefoxu, da ima dolje u ovom kutu tu opciju?

Ažurirao outside - 23.Listopad/Oct.2010 u 01:24
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 01:33
skužio sam, i vratio sam se svome firefoxu..jeeeeeeeeeeee...išao sam alati-sadržaj- i povećao font...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 11:28
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

evo biiiiig help: roll back to XpROFL

Ice, otpor je uzaludan. LOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 13:15
Nije mu uzaludan otpor, i meni je xp jači od 7-ice...

Ipak sam se vratio na XP, nije za mene 7-ica...

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 13:20
Ja bih se vratio XP-u, ali nikako da podesim net.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 13:25
Ma XP mi je puno bolji barem na mom kompu...xp praktički imam godinu dana, i tek ga tada rušim, a jučer sam sa 7-icom imao više problema nego za cijelog vijeka korištenja xp-a....
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 13:32
Kako si ti podesio net?

Ja šta nisam probao, i neće.
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2010 u 13:34
Pa meni je net stalno uključen..i samo trebam ubaciti cd od matične ploče i on instalira drajvere, i net mi radi....

kad instaliraš xp, ubaciš cd od matične, i od grafičke...i to instaliraj...i mora ti raditi..
Na vrh
lutomar View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lutomar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 18:57
Evo jedno pitanjce za forumaše;

Čemu služi ovaj štiti na ikonicama ( neke imaju a neke nemaju) ??? Nisam siguran ali čini mi se da to jučer nije bilo tako na mom desktopu!! Hvala unaprijed na odgovorima....

Na vrh
lutomar View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lutomar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2011 u 21:55
Saznao sam o čemu se radi....sve OK!!!!Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2011 u 18:07
Ajd za one koji ne znaju: 101% kompatibilnost sa Windows 7 OS.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.