Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim Pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim Pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim Pomoc
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2004 u 20:13

Hallo svima molio bi vas ako mi mozete pomoc imam filmove u XVID formatu i kad god upalim dodje mi neka zelena slika i neke kockice nikako nemogu da nastimam molim vas ako znate da pomognete

Unaprijed hvala svima..

Pozdrav

BIG_BOSS
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2004 u 23:38
ne mogu 100% biti siguran ali sam dosta siguran da je stvar codeca.prvo kaži koji codec imaš da ti možemo pomoći.ako ne uspiješ javi mi se na pm pa ću ti poslati codec koji ja koristim
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2004 u 12:51

Obriši sve codece i instaliraj:

ffdshow

divx pro codec

Elecard MPEG2 Decoder Package 2.0

XviD

I s time bi sve trebalo biti OK.

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2004 u 14:23
To se rjesava sa " FourCC Changer" (program instaliran u sklopu xvid codeca)Dakle: FourCC decription code - xvid. FourCC used codec - Divx.
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2004 u 23:23

Ok hvala vam puno sad je sve uredu....

Pozdravvvv....

BIG_BOSS
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.