| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Day Break (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Day Break (2006)Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 19:26 |
![]() Lavirint zločinaTaje Digs je zvezda akcionog trilera koji uzima jedan loš dan i umnožava ga bezbroj puta. Detektiv Bret Hoper ima paklen dan. Dan u kojem mu ništa ne polazi za rukom i koji jedva čeka da ostavi iza sebe... samo što ne može, zato što ga preživljava nanovo i nanovo. Danas ce detektiv Hoper biti optužen zbog upucavanja državnog tužioca. Ponudiće svoj nesumnjivo solidni alibi. Shvatiće da mu je sve to podmetnuto. I bežaće. Onda će se probuditi i započeti ceo dan izpočetka, samo što ce ovog puta to uraditi drugačije - dokle god ne sazna ko mu je sve to namestio. Hoper ima samo jednu prednost - pamti sve što je uradio "prethodnog dana" i nije obavilo posao. Takvo razučavanje je bolan metod koji gomila modrice i ožiljke iz svakog pogrešno preživljenog dana u sledeći. Tek kad sazna zašto mu život ne valja i kako može da ga popravi, Hoper će moci da se probudi potpuno novog dana. Neće pokušavati da spase sebe, već njegove najbliže koji su sad u opasnosti. Medutim, mora pažljivo da proceni sve svoje odluke, zato što ce svaka od njih imati posledice - u njegovu korist ili potpune katastrofe. Žanr: akcija, triler Godina: 2006 Redatelj: Paul Zbyszewski Uloge: Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding izvor: tvportal.rs ![]() TV.com TITLOVI Ažurirao icemaher - 06.Veljaca/Feb.2013 u 21:38 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:26 |
|
Bogami zanimljiva serija, podseca malo na Denzelov film Deja Vu. Pogledao sam prve cetiri epizode bez prestanka i sam uzivao, malo sam pobrkao dane, stanem pauziram pa mislim malo cek on je ustao i uradio to i to? Jel to bese juce ili prekjuce
Logicno bi bilo da mu ozdravi rana na ramenu kroz koji dan, a ne svaki dan da je cisti i da objasnjava zeni sta mu je ![]() ako niko nista ne odgovori, pomislicu da sam jedini na svetu koji gleda serije ![]() |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:38 |
|
hehe, gledao na tv-u...nekih 3-4 epizode, super serija..moram pogledati do kraja, samo moram ju ugurati u raspored...
![]() nego čudi me kako ti je ovo dobro, pošto ne voliš fantazije...sad sve više sumnjam da ti potajno gledaš lost ![]() |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:41 |
Ma nije u tome stvar, ice, nego mi nemamo toliko vremena kao ti da odgledamo tolike serije, pa stalno kaskamo... Dok ti iskomentiraš sve, mi ne stignemo ni pilot pogledat... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao nebojsa66 - 11.Rujan/Sep.2010 u 01:46 |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:43 |
|
e jbm li ga, nekako ne smatram ovo za fantaziju, ili pa toliko ti ja razumem sta je fantazija
![]() mrzim ja svemirske brodove, ratove sa nekih aliena bla bla bla, horore, svemocnost i td... ovo mi nekako zanimljivo postalo, znam da je nerealno sve ovo, ali sta ces, volim krimi serije, namestanje ubistava i slicno ![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2022 u 12:38 |
|
Jedan druga serija koja je otkazana Journeyman (2007) a koja je obecavala podseti me na Day Break koju kad sam odgledao i preporucio drugima niko nije gledao, zanimljivo da sam slicno razmisljao kao clan icemaher. Meni je tada bila zanimljiva,korektna i lagana serija, opis je dovoljan , mada uvek moze da se doda, nema puno epizoda, sve je objasnjeno, pa ko je propustio,a voli datu temu. Preporuka
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |