Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Piranha 3D (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Piranha 3D (2010)

Piranha 3D

Piranha 3D (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Piranha

Godina:

2010

Žanr:

komedija, triler, horor

Trajanje:

88 min

Režija:

Alexandre Aja

Scenarij:

Josh Stolberg
, Pete Goldfinger

Glavne uloge:

Elisabeth Shue
  >  Julie Forester
Richard Dreyfuss
  >  Matt Boyd
Christopher Lloyd
  >  Mr. Carl Goodman
Dina Meyer
  >  Paula
Ving Rhames
  >  Deputy Fallon
Adam Scott
  >  Novak
Jerry O'Connell
  >  Derrick Jones
Kelly Brook
  >  Danni
Ricardo Chavira
  >  Sam
Eli Roth
  >  Wet T-Shirt Host
Paul Scheer
  >  Andrew
Jessica Szohr
  >  Kelly
Brooklynn Proulx
  >  Laura Forester
Steven R. McQueen
  >  Jake Forester
Riley Steele
  >  Crystal

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Piranha 3D (2010)
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 11:55
"Kad se priroda poigra sa nama i mi postanemo hrana za ribe"

U domenu horor filma dolazi do velikog nedostatka mašte i inspiracije scenarista jer su skoro sve horor priče već ispričane. Preostaje istim da se bave obradom starih, proverenih filmova osvežavajuči klasike novim pristupom priči i dodavanjem dobrih specijalnih efekata. U tom domenu je svoje umeće pokazao režiser Aleksandar Aja koji stoji iza efikasne obrade filma Brda imaju oči (The Hills Have Eye) Vesa Kravena iz 1977. Ovog puta se uposlio obradom kultnog horora Piranha Džoa Dantea iz 1978..

Scenario filma je plići od kišne barice ali on i nije toliko važan; važno je kako će  film biti odrađen i hoće li biti skokova adrenalina dok se bude gledao .  Radnja se dešava na jezeru Viktoria u USA, za vreme Uskršnjeg raspusta (Spring break) kada se američka omladina opušta od učenja; otvara se pukotina na dnu jezera i pojavljuju se male preistorijske nemani…. Ostatak priče je poznat: do kraja filma će značajno biti smanjen broj tinejdžera u filmu...

Cast

* Elisabeth Shue as Sheriff Julie Forester
    * Adam Scott as Novak Radzinsky
    * Steven R. McQueen as Jake Forester
    * Ving Rhames as Deputy Fallon
    * Jerry O'Connell as Derrick Jones

Directed by

* Alexandre Aja

Runtime

* 89 min.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:07
Ovo Vredi pogledati.
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:16
verujem da ce efekti i sve to biti na extra visokom nivou, ali sta je sa pricom, da li ce prica biti dobra ?Realno, tu i nema mnogo stosta da se isprica, ali opet..... Nadu u dobru pricu mi uliva Reditelj, koji je napravio odlican rimejk "Brda...."
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:08
Realno očekivah neki trash (ne znam zašto) ali dobih sasvim pristojan film, čak i više od toga. Klasična i već viđen zaplet (ko je gledao "Jaws" znaće...), ali je fino sve to ukomponovano i snimljeno. Solidni glumci, lepe cice, efekti odlični... Žao mi jedino Kelly Brook.

Ažurirao darije - 07.Listopad/Oct.2010 u 00:19
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:10
ma bitno je da su efekti odlični, to je sad u fazonu :) Sad se filmovi gledaju zbog efekata, a ne zbog priče i glume :)

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:11
Lega, kakav je r5?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:17
Sasvim je solidna slika, nisam imao primedbi.
I da, zaboravih da kažem: Kraj je VRH!!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:26
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Sasvim je solidna slika, nisam imao primedbi.
I da, zaboravih da kažem: Kraj je VRH!!!!!

ja reko da si ti gledao u bioskopu, ono FULL 3D, a ono gledao r5, ma da, sad me razočara LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:29
Uh, pa nije ovo film da se toliko "cimam" oko njega... Kad nisam gledao Avatar, neću ni Piranu
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:34
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Uh, pa nije ovo film da se toliko "cimam" oko njega... Kad nisam gledao Avatar, neću ni Piranu

ako ćemo tako, onda nećeš ništa gledati u bioskopu LOL

Ja ću ipak čekati nešto bolje. Kao što reče, priča je već viđena, tako da nema šta da me iznenadi, jedino da vidim te famozne efekte Smile

- Armin van Buuren

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2010 u 13:49
Prebrutalan film, možda jedina zamerka. Priča nije loša, efekti 'nako. Priča, takođe, nije loša.
Dobre ribe, to mi se svidelo.

7.5/10

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2010 u 13:53
Moram priznati da sam POTPUNO razocaran filmom. Ocekivao sam mnogo vise, a dobio dremanje!!!
Vladika
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2010 u 14:04
OK film za pogledati s društvom ima dobrih efekata, smjeha.Nešto u stilu jaws 2.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:13
Jaaaaoooooooo, to je ono sto ja sanjam..... Plaža, muzika pomera bubrege (konačno film sa odličnom muzikom)gole ribe, alkohola puno more........Pirane....... ne, ne, ne....E, da ga je*em, to je ono što ne sanjam LOL PIRANE, uvek mora biti neki partibrejker.....

ovo su stvari zbog kojih sam film odgledao do kraja. Prvih dvadeset minuta sve super, a onda....

(IMA SPOJLERA) sve mi je nekako čudno, kao da su tražili neke nove načine kako da ljudi poginu ili da budu pojedeni....  Ima preterivanja i da je sve bilo u nekoj granici normale, ovo bi mi bio super film...

Baš ima preterivanja, čak i nebuloznih scena.... Znam da su išli da naprave neki PARTY film, sa što više efekata i da to drži ljude pored velikih ekrana, pošto ovde jedino to i može da drži ljude, sigurno neće priča..... Kao što ste svi zaključili, kraj je odličan....

Najjača scena: onaj krvoprolić u moru..... Tipičan balkanski mentalitet. Niko nije bio u vodi dok panduri nisu rekli "Proglašeno je vanredno stanje, mrš svi iz vode" i naravno, svi su brže bolje počeli da skaču i tu je bio kraj....

- Armin van Buuren

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:18
Ovaj film samo ne treba shvatati ozbiljno i odlično ćeš se provesti LOL Totalni trash napravljen po uzoru na slične "horore" osamdesetih. Gole žene, krv, otkinuti udovi, jesam li spomenuo gole žene LOL Mnogo mi je zanimljiviji od gomile kvazi horora koje sam pogledao. Film za puštanje mozga na pašu nekih 90-ak minuta Wink 
What can change the nature of a man?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:21
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Ovaj film samo ne treba shvatati ozbiljno i odlično ćeš se provesti LOL Totalni trash napravljen po uzoru na slične "horore" osamdesetih. Gole žene, krv, otkinuti udovi, jesam li spomenuo gole žene LOL Mnogo mi je zanimljiviji od gomile kvazi horora koje sam pogledao. Film za puštanje mozga na pašu nekih 90-ak minuta Wink 

naravno, treba ga gledati u društvu i zabava zagarantovana...

Aj što si spominjao žene, kao i ja, a niko da spomene onaj muški polni organ što pliva i što ga je pirana ispljunila LOL
LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:32
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Aj što si spominjao žene, kao i ja, a niko da spomene onaj muški polni organ što pliva i što ga je pirana ispljunila LOL
LOL

Kad sam vidio onu scenu kad nisam doslovno pao iz kreveta od smijeha LOL Svaka im čast za onu budalaštinu LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:34

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

LOL

Kad sam vidio onu scenu kad nisam doslovno pao iz kreveta od smijeha LOL Svaka im čast za onu budalaštinu LOL

ima ih fala bogu.... LOLLOL Znaju pirane sta valja, sigurno nije bila zenkaLOL

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,474 sekundi.