| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Piranha 3D (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Piranha 3D (2010)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 11:55 |
||
|
"Kad se priroda poigra sa nama i mi postanemo hrana za ribe"
U domenu horor filma dolazi do velikog nedostatka mašte i inspiracije scenarista jer su skoro sve horor priče već ispričane. Preostaje istim da se bave obradom starih, proverenih filmova osvežavajuči klasike novim pristupom priči i dodavanjem dobrih specijalnih efekata. U tom domenu je svoje umeće pokazao režiser Aleksandar Aja koji stoji iza efikasne obrade filma Brda imaju oči (The Hills Have Eye) Vesa Kravena iz 1977. Ovog puta se uposlio obradom kultnog horora Piranha Džoa Dantea iz 1978..
Scenario filma je plići od kišne barice ali on i nije toliko važan; važno je kako će film biti odrađen i hoće li biti skokova adrenalina dok se bude gledao . Radnja se dešava na jezeru Viktoria u USA, za vreme Uskršnjeg raspusta (Spring break) kada se američka omladina opušta od učenja; otvara se pukotina na dnu jezera i pojavljuju se male preistorijske nemani…. Ostatak priče je poznat: do kraja filma će značajno biti smanjen broj tinejdžera u filmu... Cast * Elisabeth Shue as Sheriff Julie Forester * Adam Scott as Novak Radzinsky * Steven R. McQueen as Jake Forester * Ving Rhames as Deputy Fallon * Jerry O'Connell as Derrick Jones Directed by * Alexandre Aja Runtime * 89 min. |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:07 |
||
|
Ovo Vredi pogledati.
|
|||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2010 u 12:16 |
||
|
verujem da ce efekti i sve to biti na extra visokom nivou, ali sta je sa pricom, da li ce prica biti dobra ?Realno, tu i nema mnogo stosta da se isprica, ali opet..... Nadu u dobru pricu mi uliva Reditelj, koji je napravio odlican rimejk "Brda...."
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:08 |
||
|
Realno očekivah neki trash (ne znam zašto) ali dobih sasvim pristojan film, čak i više od toga. Klasična i već viđen zaplet (ko je gledao "Jaws" znaće...), ali je fino sve to ukomponovano i snimljeno. Solidni glumci, lepe cice, efekti odlični... Žao mi jedino Kelly Brook.
Ažurirao darije - 07.Listopad/Oct.2010 u 00:19 |
|||
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:10 |
||
|
ma bitno je da su efekti odlični, to je sad u fazonu :) Sad se filmovi gledaju zbog efekata, a ne zbog priče i glume :)
|
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:11 |
||
|
Lega, kakav je r5?
|
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:17 |
||
|
Sasvim je solidna slika, nisam imao primedbi.
I da, zaboravih da kažem: Kraj je VRH!!!!! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:26 |
||
ja reko da si ti gledao u bioskopu, ono FULL 3D, a ono gledao r5, ma da, sad me razočara ![]() |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:29 |
||
|
Uh, pa nije ovo film da se toliko "cimam" oko njega... Kad nisam gledao Avatar, neću ni Piranu
|
|||
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2010 u 00:34 |
||
ako ćemo tako, onda nećeš ništa gledati u bioskopu ![]() Ja ću ipak čekati nešto bolje. Kao što reče, priča je već viđena, tako da nema šta da me iznenadi, jedino da vidim te famozne efekte ![]() |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2010 u 13:49 |
||
|
Prebrutalan film, možda jedina zamerka. Priča nije loša, efekti 'nako. Priča, takođe, nije loša.
Dobre ribe, to mi se svidelo. 7.5/10
|
|||
![]() |
|||
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2010 u 13:53 |
||
|
Moram priznati da sam POTPUNO razocaran filmom. Ocekivao sam mnogo vise, a dobio dremanje!!!
|
|||
|
Vladika
|
|||
![]() |
|||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2010 u 14:04 |
||
|
OK film za pogledati s društvom ima dobrih efekata, smjeha.Nešto u stilu jaws 2.
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:13 |
||
|
Jaaaaoooooooo, to je ono sto ja sanjam..... Plaža, muzika pomera bubrege (konačno film sa odličnom muzikom)gole ribe, alkohola puno more........Pirane....... ne, ne, ne....E, da ga je*em, to je ono što ne sanjam
PIRANE, uvek mora biti neki partibrejker.....ovo su stvari zbog kojih sam film odgledao do kraja. Prvih dvadeset minuta sve super, a onda.... (IMA SPOJLERA) sve mi je nekako čudno, kao da su tražili neke nove načine kako da ljudi poginu ili da budu pojedeni.... Ima preterivanja i da je sve bilo u nekoj granici normale, ovo bi mi bio super film... Baš ima preterivanja, čak i nebuloznih scena.... Znam da su išli da naprave neki PARTY film, sa što više efekata i da to drži ljude pored velikih ekrana, pošto ovde jedino to i može da drži ljude, sigurno neće priča..... Kao što ste svi zaključili, kraj je odličan.... Najjača scena: onaj krvoprolić u moru..... Tipičan balkanski mentalitet. Niko nije bio u vodi dok panduri nisu rekli "Proglašeno je vanredno stanje, mrš svi iz vode" i naravno, svi su brže bolje počeli da skaču i tu je bio kraj.... |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:18 |
||
|
Ovaj film samo ne treba shvatati ozbiljno i odlično ćeš se provesti
Totalni trash napravljen po uzoru na slične "horore" osamdesetih. Gole žene, krv, otkinuti udovi, jesam li spomenuo gole žene Mnogo mi je zanimljiviji od gomile kvazi horora koje sam pogledao. Film za puštanje mozga na pašu nekih 90-ak minuta
|
|||
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:21 |
||
naravno, treba ga gledati u društvu i zabava zagarantovana... Aj što si spominjao žene, kao i ja, a niko da spomene onaj muški polni organ što pliva i što ga je pirana ispljunila ![]()
|
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:32 |
||
Kad sam vidio onu scenu kad nisam doslovno pao iz kreveta od smijeha Svaka im čast za onu budalaštinu ![]() |
|||
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2011 u 00:34 |
||
ima ih fala bogu.... ![]() Znaju pirane sta valja, sigurno nije bila zenka
|
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |