Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VELIMIR KLJAIĆ (1946. - 2010.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VELIMIR KLJAIĆ (1946. - 2010.)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VELIMIR KLJAIĆ (1946. - 2010.)
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 00:22

Kljun, u našim ćeš srcima zauvijek ostati "zlatan"

Prvi trener koji je donio Hrvatskoj zlatnu olimpijsku medalju. Borbu s teškom bolešću izgubio je u četvrtak ujutro...

Siječanj u Austriji. Hrvatska se borila za europsku medalju, a Velimir Kljaić briljirao je kao komentator. Malo mršaviji, naizgled i umorniji, ali ipak sa šarmantnim smiješkom.
- Kako ste, gospon Kljaić - pitali smo.
- A onak’... Nekidan sam baš ženi rekao: ‘Stara, našli su mi škampa’. Ništa joj nije bilo jasno, kaže mi da ne pričam gluposti, da je večera već na stolu. A ja ne znam bolji način da joj kažem da imam rak na plućima - ispričao je u dahu Velimir Kljaić, s toliko pozitivnim stavom da čovjek dobije dojam kako govori o nečem svakodnevnom, potpuno normalnom... Osjećao se dobro, činilo mu se da mu je “Bog dao još jedan time-out”.
- Čuj, bilo bi lijepo živjeti još desetak godina, ali zadovoljan sam kako sam proživio život. Ni za čim ne žalim - rekao je tada.
Nije želio da se o tome previše govori iako su rukometni krugovi znali. Posljednjih nekoliko tjedana je posustao, proveo ih je u krevetu, a bitku s bolešću izgubio je u četvrtak ujutro.
“Velimir je svojim znanjem i iskustvom, ali i osobnošću, ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj rukometnoj obitelji, ali i hrvatskom sportu”, piše u izrazu sućuti Hrvatskog olimpijskog odbora Kljunovoj obitelji. Otišao je prvi trener koji je Hrvatskoj donio olimpijsko zlato i zadužio hrvatski sport. Hvala mu...ripCry
24 SATA
http://www.24sata.hr/sport/kljun-u-nasim-ces-srcima-zauvijek-ostati-zlatan/186176/
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2010 u 00:48
Dodao bih još samo i da je vodio Zagreb do dva finala Lige prvaka protiv nepobjedive Barcelone, jedinog pravog rukometnog dream teama.

Legendo, rip bajbaj
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.