Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed -
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Divx u VCD" pitanje u vezi zvuka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bojan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Divx u VCD" pitanje u vezi zvuka
    Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2004 u 21:48

Imam pitanje za one koji znaju odgovor jer neznam više što da radim.

Kod prebacivanja filma iz DivX-a u Vcd koristio sam TMPGenc Plus po tutorijalu koji sam vidio na ovim stranicama ali se javio problem sa zvukom, (dobio sam sliku bez zvuka (sa titlovima)) FFdshow je također instaliran. Više ne znam što poduzeti da dobijem zvuk.

Molim Pomoć.

Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 19:53

Problem je riješen.

Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2004 u 19:54
Na vrh
milo dete View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milo dete Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2004 u 22:24
Originalno postovano od strane Bojan Bojan piše:

Problem je riješen.

A kako, imam isti problem i to s filmovima (koje otvorim u VirtualDubu i piše da im je pod audio-> compression: Dolby Digital AC3) i nema zvuka, ali slika i titlovi su tu.

Dok s filmovima, koje provjerim u Virtualu, koji imaju audio kompresiju s Fraunhofer ll2 MPEG Layer-3 Codec-om je sve u redu baš kao po tutorijalu. Bio bih zahvalan na uputama jer me ždere, mijenjao sam i codece i convertore, ali neće

Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 19:02
Ja koristim Nero 6 ultra edition 6.6.0.1 sa nerovision express 3 3.0.1.4 i radi odlicno. (bez titlova)
Na vrh
Bojan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2004 u 23:24

Ja sam problem riješio ovako:

Problem oko zvuka sam uspio riješiti sa VirtualDub-om, hex editorom(XVI32),  Besweet-om i na kraju TMPEnc-om. Procedura je malo potrajala ali je uspjelo. Problem je bio u WAV datoteci koja je bila neki čudni WAV koji sam rasturil direktno u AC3 sa hex editorom, pa sa Besweet-om u bilo koju zvučnu datoteku koju je TMPGEnc mogel prepoznat i uklopit u VCD (možeš dobit VCD sa sa AC3 zvukom).

To ti je ukratko.

Na vrh
milo dete View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milo dete Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2004 u 07:26
Originalno postovano od strane Bojan Bojan piše:

Ja sam problem riješio ovako:

Problem oko zvuka sam uspio riješiti sa VirtualDub-om, hex editorom(XVI32),  Besweet-om i na kraju TMPEnc-om. Procedura je malo potrajala ali je uspjelo. Problem je bio u WAV datoteci koja je bila neki čudni WAV koji sam rasturil direktno u AC3 sa hex editorom, pa sa Besweet-om u bilo koju zvučnu datoteku koju je TMPGEnc mogel prepoznat i uklopit u VCD (možeš dobit VCD sa sa AC3 zvukom).

To ti je ukratko.

Probat ću, samo zar VirtalDub-om ne možeš izvući zvuk u AC3 (Demux audio) pa skratiti put? A i probao sam ubaciti i taj AC3 s TMPGEnc-om al niš. Još ga budem probal konvertirati u MP3 ili MP2 pa ak ne bu išlo odustajem.

najbolje školjke su srednjoškoljke
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.