Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Red (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Red (2010)

RED

RED (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija, triler

Trajanje:

111 min

Režija:

Robert Schwentke

Scenarij:

Erich Hoeber
, Jon Hoeber
, Cully Hamner
, Warren Ellis

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Joe Matheson
Bruce Willis
  >  Frank Moses
Mary-Louise Parker
  >  Sarah Ross
Joe Chrest
  >  Retirement Home Detective
Jaqueline Fleming
  >  Marna
Emily Kuroda
  >  Mrs. Chan
Chris Owens
  >  Hanged Man
Rebecca Pidgeon
  >  Cynthia Wilkes
Karl Urban
  >  William Cooper
Heidi von Palleske
  >  Woman Neighbor
Lawrence Turner
  >  Retirement Home Assassin
Justine Wachsberger
  >  Nurse
Jason Giuliano
  >  Endercott
Alec Rayme
  >  Cop at Intersection
Randy Wade Kelley
  >  Paramedic

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Red (2010)
    Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 23:27
Red

IMDb

Official site

Release Date: 15 October 2010
Genre: Action | Comedy

Director: Robert Schwentke
Writers: Warren Ellis (story and characters), Cully Hamner (illustration), Erich Hoeber & Jon Hoeber (screenplay)

Cast: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Karl Urban, Richard Dreyfuss, Brian Cox, Julian McMahon & Helen Mirren

Temeljen na kultnom stripu Warrena Ellisa i Culyja Hammera u izdanju kuće DC Comics, 'Red' je eksplozivna akcijska komedija u kojoj glume Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich i Helen Mirren.

Frank, Joe, Marvin i Victoria nekad su bili vrhunski agenti CIA-e, ali zbog tajni koje znaju Agencija ih se sada želi riješiti. Suočeni s podmetnutom optužbom za ubojstvo prisiljeni su iskoristiti svu svoju lukavost, iskustvo i timski rad da bi bili korak ispred svojih progonitelja i ostali živi. Da bi dokazali svoju nevinost nemaju drugog izbora nego krenuti na nemoguću misiju na kojoj će morati provaliti i u glavno sjedište CIA-e gdje će otkriti jednu od najvećih zavjera i prikrivanja u povijesti Vlade.

Ažurirao Titivillus - 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:45
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 12:55
Stigao novi, nabrijaniji trailer luka2

i charachter posteri

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2010 u 01:25
Uskoro i prevod, radi ga kolega Sentinel

Prevodi koji će se uskoro pojaviti- popis
R.Br. 181

Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2010 u 06:56
Po meni je film extra.

Smejao sam se na dosta scena.
Dosta scena su dobro urađene.
Gluma je perfektna.

Priča solidna.

Ali dobro mi je lego film, pa 10/10.
I PREPORUKA
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2010 u 23:36
Izlečila sam se od fjaska zvanog Frozen. Odgledala sam RED i Brusa vedder

Činjenica je da kad glumi Brus meni ocena filma odmah ide visoko, ali ovaj film mi je baš legao. Smejala sam se, zabavila, uživala...Naravno, ne tražite dubokoumnost i ne analizirajte mogućnosti određenih akcionih scena...samo se opustite i uživajte u akcionoj komediji Wink

Neke scene su me baš baš oduševile, a i sama priča. Penzionisani agenti 3 različite agencije zajedno u akciji: super mi je scena na početku kad Brus iskače iz onog pandurskog auta, a scene tipa "sve je u redu, ali tako dugo nikoga nisam ubio..."LOL, scene sa prasetom koje Marvin nosa sa sobomLOL, kad Marvin puca u onog na kraju "Je li ti sad lakše?" "Jeste. Idemo na palačinke?"LOL...i poslednja scena sa plutonijumom u kanisteru LOLLOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 24.Listopad/Oct.2010 u 23:37
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 01:02
Takodje pozitivne kritike i od mene, sve je na mestu, pored Green Zone, za mene jos jedan odlican film u 2010.
Gluma Johna Malkovicha je apsofakinglutli(pisanje u stilu Debre Morgan - Dexterove sestreROFL) predobra, kralj, crkavao sam od smeha, kakve grimase pravi jaooooo ludakROFL
10/10

jbt, 2 meseca nisam pogledao filmLOL

Ažurirao icemaher - 26.Listopad/Oct.2010 u 17:46
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 04:38
Meni se takodje film svideo.Posle onih sranja od Expendables,Salt i A-Team konacno nesto dobro slicne vrste Smile
Slazem se da je Malkovich odglumio za cistu 10ku Clap
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2010 u 10:01
A šta kažete za Marvinovu kuću? Jeste li i vi rekli vaaaaauuuuu LOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2011 u 22:33
Dobar film, gluma iznad proseka. Brus odličan.
Drugačija, ali odlična akcija.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2011 u 14:11
Fora film, ali ništa posebno, tipična akcijska komedija...U filmu ima par smiješnih scena, ali nije me film nešto pretjerano nasmijao...John Malkovich je odlično odglumio, i najjači je lik u filmu....Ona glavna glumica je neuvjerljiva i baš mi je nekako slabo odglumila....Uglavnom, gledljiv film, no ništa posebno...Tko voli akcijske filmove, ovaj će mu se svidjeti....
Na vrh
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2014 u 18:18
Red (2010)

Žanr: Akcija, Komedija, Krimi
Trajanje: 111 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski, Ruski

Režija: Robert Schwentke
Scenario: Jon Hoeber, Erich Hoeber

Uloge:

Bruce Willis ... Frank Moses
Mary-Louise Parker ... Sarah Ross
Karl Urban ... William Cooper
Rebecca Pidgeon ... Cynthia Wilkes
Morgan Freeman ... Joe Matheson
John Malkovich ... Marvin Boggs
Helen Mirren ... Victoria

Špijunska akcijska komedija. Frank Moses umirovljeni je agent CIA-e. 
Živi sam, mirno, bez uzbuđenja i bez zadovoljstva. Jedino što ga veseli su sve češći i 
sve dulji telefonski razgovori s mladom službenicom koja se bavi umirovljenicima, 
a ured joj je u Kansas Cityju.
Ni Sarah nije ravnodušna prema Franku, iako se nikad nisu vidjeli. 
Štoviše, smatra da su joj razgovori s njim, uz čitanje špijunskih romana, jedino zadovoljstvo u životu. 
Radeći dosadan uredski posao, mašta o putovanju u Čile. 
Kad Frank najavi da će doći u Kansas, Sarah i ne sluti kakav će biti njihov prvi susret... 
I da će njezin život više sličiti romanima koje čita, nego onome kako je do tada živjela...

Film Red nastao je prema stripu Warrena Ellisa i Cullyja Hamnera, a scenarij su napisali 
Jon Hoeber i Erich Hoeber, koji su tri godine kasnije, nakon velikog uspjeha filma, napisali i 
nastavak, Red II. Film je režirao njemački redatelj koji radi u Americi, Robert Schwentke
(Tattoo, The Time Traveller's Wife, Flightplan, R.I.P.D.), kojemu je ovo bio prvi američki projekt.
Red je bio nominiran za Zlatni globus kao najbolji film. Glumačka ekipa je nenadmašna -
Bruce Wilis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich koji je uspio stvoriti lik
stalno na rubu karikature ali nikad ne prelazi tu granicu, a poseban je dragulj u filmu Helen Mirren,
čijim pojavljivanjem kao da film dobije i drugu atmosferu, pa se od špijunske akcije pretvara u 
šarmantnu špijunsku komediju.  izvor: HRT

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.